buczi Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam mam pewien problem z Merlinem jak próbuje go uruchomić wyskakuje mi błąd . Acces Violation at address 00421D8B in module "Merlin.exe". Read of address 00000000 Co mam zrobić Przeniesiono z 'Dem' do 'Valhalli'. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Wolf Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam , ,mam ten sam problem , niestety nie wiem gdzie szukać rozwiązania , mam windows 8 64 bit , lecz pojawia mi się ten sam komunikat . Piszę tutaj aby nie robić nowego tematu z tym samym problemem , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To jest temat z 2009 roku. O jakiego merlina Ci w ogóle chodzi? Co do treści błędu to najprawdopodobniej jakiś bug (próba naruszenia pamięci pod adresem 0). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jak dobrze pamiętam Merlin był jakimś chat-botem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 merlin to ten fajny gmowy chatbot co sie uczyl tego co mowisz, dekompilowalem go i robilem wlasnego prochatbota <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 29 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Mam go jeszcze na dysku, spoko koleś z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Żyd and Lewak Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Lepszy od SNIKERSa? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Lepszy od SNIKERSa? :< Nie: Ty: Czy jesteś lepszy od snikersa? Merlin: a może ty jesteś lepszy od snikersa , bo ja nie Merlin: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Wolf Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 ktoś się pytał jaki merlin , tak więc mam merlina 3,8 , i 4,5 ale każdy ma ten sam problem , dopiero co się przesiadłem z vista 32 bit na windowa 8 i mam problemy z tym chat botem , nie potrafię znaleźć nigdzie rozwiązania . Jeśli by ktoś miał jakiś zamiennik gdzie można ręcznie edytować bazę danych programu oraz jest możliwość wyłączenia funkcji samoistnego uczenia się to może mi podać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Jak dobrze pamiętam starsze wersje game makera na nowszych systemach miały problemy. Może problem taki znów zaistniał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Przy konwersji przez http://wiki.yoyogames.com/index.php/Making...r_Windows_Vista wyskakuje że ten program nie jest grą game makerową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Przy konwersji przez http://wiki.yoyogames.com/index.php/Making...r_Windows_Vista wyskakuje że ten program nie jest grą game makerową. Moim zdaniem to coś klikalnego - Delphi lub VS Według Virustotal Win32 Executable Delphi generic (30.6%) DOS Executable Borland C++ (27.1%) Win32 Executable Generic (17.8%) Win32 Dynamic Link Library (generic) (15.8%) Generic Win/DOS Executable (4.1%) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Stawiam raczej na Delphi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 uawga programisci, miejcie sie na bacznosci bo gmclanowi hakerzy odkryja w czym zrobiliscie swoja gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Wolf Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A czy może ktoś ma może na zbyciu jakiś stary system operacyjny na zbyciu ? Jakiś Windows XP czy coś , wydaje mi się ze na nim powinienem Merlina odpalić bez problemu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 złe wieści, odsprzedawanie systemu jest nielegalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Wolf Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tak tak wiem wszystko nielegalne nic mi nie wolno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi