LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Witam, po skończeniu P.12 straciłem pomysły na grę, więc postanowiłem poprawić Strażników Olsztyna, wczoraj podjąłem tą decyzję i powiem że jest co poprawiać, bo grafika chwilowo jest tragiczna, ale będzie ładna :) Między innymi będzie sporo broni, możliwość skoku, której zawsze Wam brakowało, dwie postacie do wyboru, i oczywiście jeden cel - uratować Olsztyn. :D Stworzyłem już wizerunki obu bohaterów, dwie bronie - berette i kalashnikova, tematu nie umieszczę w zapowiedziach, bo nie mam jeszcze silnika, tylko grafikę, ale postaram się dać wkrótce zapowiedź. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Jakaś puenta czy mamy po prostu udawać, że toniemy w zachwytach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Ekstra. Super. Fajnie. Cudownie. Jakieś screeny z nowymi brońmi czy cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 : O Umarłem z wrażenia! Nie mogę się doczekać aaaaa! [...] Naprawdę jest to tak ważne żeby zakładać o tym temat? mogłeś ciachnąć to w swoim profilu lub na shoutboxie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pierwsza część była beznadziejna i nie wiem, ile osób czeka na kontynuację :3 Najlepiej pokaż, poziomem nowej wersji, jak bardzo się mylę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 chwilowo screenów nie dam, bo nie skończyłem, muszę zrobić kilka poprawek, może potem wrzucę screena, poza tym nie napadajcie na mnie, powiedziałem tylko, że biere się za nową wersję gry, nie oczekuję zachwytu z Waszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Pieprzcie się, mnie się ta gra podobała i czekam na remake ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 @up: Mnie też, zagrałem w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 huraaa !! nareszcie będzie skakanie!! tak bardzo mi tego brakowało !! ale...czekaj! to wyszła pełna część? aaa chyba nie ściągałem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 z tego co mi wiadomo to pełnej części strażników nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 aaa to crazy 12.sry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Oto nowe wizerunki bohaterów gry, to nimi będziemy grać :D Myślę że wyglądają lepiej niż poprzedni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Ja nie widzę większej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Oto nowe wizerunki bohaterów gry, to nimi będziemy grać :D Myślę że wyglądają lepiej niż poprzedni :P ten pierwszy wygląda jak max payne :thumbsup: ,zrób zwolnione tempo i będzie lux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Człowieku, zrób im kontury i jakieś cieniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Fajny klimat robią, jak z Another World :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Człowieku, zrób im kontury i jakieś cieniowanie. spoko, to tylko pierwowzór :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Fajne są :P Nie wszystko musi być idealne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Właśnie - dorób kontury i kilka innych grafik utrzymaj w tym samym klimacie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 PS. Lolik, co to za screen z jakiegos projektu masz w sygnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 eee, a wiem, tak z projektu, robiłem go, ale przestałem, bo nie mam czasu na takie pierdoły :P zrobię coś konkretnego, coś jak strażnicy Olsztyna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Eh, miałem nadzieję że znów zrobisz coś w top-down, no ale zobaczę jak Ci wyjdzie platformówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Hehe, a ja pamiętam jak smutno i lirycznie było, gdy anulowałeś ten projekt... cóż... projekt robiony z wielkim zapałem lecz nieudany nigdy nie zostanie wydana FULL wersja temat Strażnikow ostatecznie zamykam czemu ? myślę że powyższe komentarze mówią same za siebie większość ocen to 1/5 innymi słowy zmarnowane 3 miesiące na coś co nie jest godne uwagi. STRAŻNICY ŻEGNAJCIE !!! Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 A ja się cieszę, bo gra miała ciekawy styl, ale pełno błędów i kiepska grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi