Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witajcie :P Zacząłem robić gierkę, zrobiłem wrogów, animacje i strzelanie, więc trochę jest. To co na razie mam postanawiam umieścić jako przykład, ponieważ ten ostatni przykład ze strzelaniem przyprawiał mnie o mdłości ;D Enjoy https://gmclan.org/up3535_4_Army_2009.html PS: to że daje ten przykład nie znaczy że nie skończę tej gry ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 fajne 5/5 tylko troche wolno sie rusza i bedzie sie o wiele lepiej gralo jak dorobisz skakanie zeby sie jako tako dało uniknąć pocisków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Krew i pociski sa bardzo slabe lecz mam tu oceniac chodzenie :) Wiec spokojnie 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 14 Marca 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 2/5. Postać chodzi jak konik na biegunach, zamiast stawiać stopę płasko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 2/5. Postać chodzi jak konik na biegunach, zamiast stawiać stopę płasko. Wiem, że nie liczy się kod, lecz efekt, ale czy chociaż zajrzałeś? Btw. kiedy almora <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Liczy się kod i efekt. Efekt moim zdaniem jest okropny i jaki nie był by kod to nie mogłem dać więcej niż 3/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co wy chcecie? super jest ten przykład ja bym w życiu takiego czegoś nie zrobił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Liczy się kod i efekt. Efekt moim zdaniem jest okropny i jaki nie był by kod to nie mogłem dać więcej niż 3/5. Masz rację animacja sztywna :P, ale przyznasz że w rok od kiedy dowiedziałem się jak robić gry ( długo szukałem materiałów na ten temat ) trochę się nauczyłem i jeszcze się nauczę. Animacja sztywna, ponieważ jest pierwszą z widokiem od boku :). Dla średnio-doświadczonych programistów jest w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 co wy chcecie? super jest ten przykład ja bym w życiu takiego czegoś nie zrobił.. To że ty byś czegoś nie zrobił to akurat żaden argument nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 co wy chcecie? super jest ten przykład ja bym w życiu takiego czegoś nie zrobił.. Niewiele byś zrobił bez niczyjej pomocy. co do przykładu: mierne. Mógłby przynajmniej po ludzku zginać nogi. 3/5 za chęci, bo należy się 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jaklub lepiej nie oceniaj, bo za surowy jestes ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Jaklub lepiej nie oceniaj, bo za surowy jestes ;] Byłem za mało surowy gdy oceniałem twoją pierwszą grę o fasolkach, teraz widzę efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi