XxMichałxX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Zrobiłem taki przykład jak zrobić lufe w czołgu która sie kręci na nim za myszką. link: https://gmclan.org/up5208_11_czolg_przyklad.html nie musicie oceniac bo to taki mały przykladzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 ile razy trzeba Ci tłumaczyć, że zmiana rozszerzenia .gmk na .gm6 nie oznacza, że pliki z gm7 będą chodziły na gm6?! jak robisz komuś przykład to po co otwierasz nowy temat? nie mogłeś podać linka w tamtym temacie?? Esh.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 "przykład jak zrobić lufe w czołgu która sie kręci na nim za myszką." widziałem juz milion takich. jesli nie musimy to ok. ale bardzo łatwy przykład jesli jest tam tylko to.. a i jeśli jeszcze by mógł sie otworzyc i odpalić to byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 do tego jeden taki jest na stronie głównej jako mój przykład... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Pieter ogólnie muszę Ci powiedzieć, że masz dobre przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Czyżbym wyczuł sarkazm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 nie nie nie nie nie. broń Boże. serio mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi