pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Tytuł: Piv Palet Gatunek: zręcznościówka Opis: Niestety brak fabuły. Gra typu takich paletek gdzie się odbija paletką piłkę i Są w tej grze 2 Tryby... 1 vs 1 (gracz vs gracz) i arcade (Normalna gra) Postaram sie o więcej trybów ale to dopiero w full... Download: https://gmclan.org/up4130_4_Piv_palet_v_0_55.html New ver Rozmiar pliku: 1025KB Autorzy: Programowanie: Pivot18 Fabuła: brak Grafika: Pivot18 Muzyka: Pivot18 Screeny: https://gmclan.org/up4130_6_screen1.html https://gmclan.org/up4130_6_screen2.html Dodatki: -tryb w dwóch Graczy Grafika na początku słaba Lecz postaramy się o lepszą Grafikę i efekty =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Wygląda ciekawie. Jednak poczekam z oceną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 taką gre bardzo prosto zrobićostanio bawiłem sięrobiąc cośtakiiego pół godziny prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 UP: Aha... Ja jednak zostawiam to na dłużej... Mam zamiar z tego zrobić coś wielkiego =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 napisz do mnie na pw cości podeśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 no narazie słąbo,grafika ochydna i nie zapowiada się dobrze :< ale rób to zmienie zdanie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Teraz grafa jest robiona... Bo kod Prawie Gotowy... Jeszcze levele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edono111 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 -grafa 1/5 -kod 2/5(nie jest trudno coś takiego zrobić) -grywalność 2/5 -muzyka 1/5 (bo jej po prostu niema) w ogóle powinno wyjść 1/5 ale dam ci 2.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja ci do tego moge grafe zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 "Opis: Niestety Brak fabuły" w opisie nie musisz przecież podawać fabuły, mugłbyś napisać co się w niej robi, bo po screenach to nie ściągam PS: brak to chyba nie jest wyraz własny, pisze śię go z małej litery. Chyba że to bohater, np. Wielki Brak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Uwaga nowa wersja!! Lepsza grafa i może jakieś poprawki=P W jeszcze nowszej wersji będzie jeszcze lepsza grafa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 To jest Arcanoid (jeżeli dobrze napisałem). Najgorsza jest grywalnośc, mi ta podstawka zacina się albo za szybko idzie, najlepiej aby poruszało się myszką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 https://gmclan.org/up4796_11_brekout.html a o to moja przeróbka przykładu czyjegotam grafike jak chcesz to sobie weź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Dobra zrobie poruszanie myszka... Gra powinna sie szybko ulepszać a to dlatego bo moje umiejętności szybko rosną :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi