GladiusX Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam!!! Razem z dwoma kumplami założyliśmy Team Crystal-Sector Programers Studio. Mamy już projekt gry i teraz jednak potrzebujemy większego wsparcia. W Teamie znajdują się trzy osoby I am Vader, Kordian i ja. Potrzebujemy jednak jeszcze minimum dwie osoby... Jedną która umie tworzyć muzykę oraz dźwięki i druga osoba która potrafi pisać skrypty w GML'u. Chciałbym dodać jednak że za pomoc nie zapłacę, jednyna rzecz którą mogę zrobić to umieścić na liście autorów. Wiem również, że wiele osób jest materialistami i zapewne oburzy się że nią zapłacimy za pracę... Więc współpraca nie jest płatna... Ci którzy chcą nam pomóc prosimy napisać a gdyby chciał się zemną skontaktowac osobiście to nie pisze na to GG: 4472601 :sp_ike: 9. Nigdy nie nazywaj tematu "Pomoc", "Help me!". Regulamin należy czytać. Warn Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Siemka. Ja bym chciał dołączyć do teamu. Napiszę Ci jeszcze na GG. :) EDIT. W grafice i muzyce się nie specjalizuję. Ale programować nawet umiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nikt nie dołączy do teamu,w którym członkowie nie za dużo umieją :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 POMYŁKA... JUŻ DOŁĄCZYŁ BENDI xD WITAMY W ZAŁODZE SRY BEDI xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Sry za offtop ale ja jestem Bedi a nie BeNdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 TERAZ POTRZEBNY NAM JUŻ TYLKO MUZYK... OCZYWIŚCIE WSZYTKO DOTYCZY DO PIERWSZEGO POSTA!!! Nie krzycz, czyli nie pisz WIELKIMI LITERAMI. "4. Nie pisz bzdurnych postów, które nie wnoszą nic nowego do tematu lub nie mają nawet jednego rozbudowanego zdania. Nie powielaj opinii innych nie dodając nic od siebie. Nie pisz tylko WIELKIMI literami. Posty typu "pierwszy" są również zakazane" Regulamin... Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 POMYŁKA... JUŻ DOŁĄCZYŁ BENDI xD WITAMY W ZAŁODZE SRY BEDI xD Żadna pomyłka ;D Patrzyłem na gre Bediego,i widać że też jest na waszym poziomie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/l/l-ichał Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 osoba która potrafi pisać skrypty w GML'u Nie wiem czy mam rację ale brzmi to przynajmniej tak jak byście założyli "team" nie mając pojęcia o GML'u i szukali kogoś kto zrobi grę za was. Watro byłoby napisać czy programista będzie pracował sam czy już ktoś w teamie się tym zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Ja też znam możliwości Bediego, i teraz kiedy dołączył team nadal za dużo nie umie xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ja mogę wam pisać skrypty, ale w teamie juz jestem więc będe wam TYLKO pisac skrypty jesli chcecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ej XxMichałxX jak widzę na forum to wszyscy ci muszą pisać bo sam nie umiesz;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ja robie dobrą muzyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ej XxMichałxX jak widzę na forum to wszyscy ci muszą pisać bo sam nie umiesz;]Ty również, Ty również... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 no dobra...ale też staram się pomagać...i nie pisze tyle co on...dla niego powinien być specjalny dział...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Skovv, właśnie udowadniasz swoją hipokryzję :0 Ciebie jedynie blokady kilkudniowe zatrzymują przed zasypywaniem forum nowymi tematami traktującymi o tym co było lub o czymś co można zapisać w jednym topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 xD...a...1 pytanko:jak moge sprawdzić moje warny bany itp?xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 xD...a...1 pytanko:jak moge sprawdzić moje warny bany itp?xD Widzę,że niezły cwaniak z ciebie,kpisz z administracji,masz 100% warna i czujesz się nie tykalny... Muzykę jak zrobię to podeśle.Co to za grę w ogóle robicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GladiusX Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jeśli już moge nie na temat pisac i nie wprowadzaćnic nowego na forum :sp_ike: No to dobra gra... Typu Real-Life, uznałem że takich jest w ogłóe mało więc warto trochę pomyśleć i coś stworzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 mogę pomuc :] coś typu sims? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mogę pomagać przez gg, numer mam w profilu. Ja wolę swój team:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tak się składa, że mnie na forum długo nie było, a moje możliwości rozwijały się przez ten czas :] A te ostatnie mini-gierki to były takie nieskończone. Teraz grę robię ale nie mam dobrej grafy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Skovv narazie muszę gromadzić wiedzę bo w gmie jestem od niedawna (od tamtego czasu gdy mnie na gm-a namowiles, chwala ci za to xD) a gdy juz bede wiedzial wszystko to ja bede pomagac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 mogę pomuc :] Cholernie zachęcające :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi