art22pl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Tytuł: tytuł gry (Nowa Planeta) Gatunek: gatunek (przygodowa) Opis: Wylądowaliśmy na nowej planecie, podczas gdy nasz samolot się zepsuł okazało się, że to planeta robotów i nie jest tak daleko od ziemi musimy zbierać części do samolotu pomagać innym w grze chodzimy postacią i latamy helikopterem możemy zbierać złoto i diamenty Download: https://gmclan.org/up5287_4_setup.html Rozmiar pliku: 6629KB Autorzy: Art22pl Programowanie: osoby które programowały grę (Art22pl) Fabuła: osoby które robiły fabułę gry (Art22pl) Grafika: osoby które robiły grafikę do gry (Art22pl) Screeny: https://gmclan.org/up5287_5_s2.html https://gmclan.org/up5287_6_s1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Międzyplanetarne samoloty! WOOOOHOOO! ... Czemu nie wiemy nic o planecie obok naszej Ziemi? NASA urządzała łapankę astronautów na ulicy? I na co robotom diamenty? Edit: MIĘDZYPLANETARNE SAMOLOTY! WOOOHOOOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nawet mila. ekhm "Dasz mi klucz na zlomowisko?" "Nie mam zgubilem przy chacie w rogu" Zgadnijcie gdzie byl klucz :) latanie Miedzyplanetarnym helikopterem pomiedzy slupami jest arcytrudne. 3/5. Wkurzajaca kolizja. I kiepska fabula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Fajnie, znalazłem pierwszą, drugą, trzecią, czwartą część, i co teraz? Nic nie ma :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Fajnie, znalazłem pierwszą, drugą, trzecią, czwartą część, i co teraz? Nic nie ma :[ musisz iśc do helikoptera wyskakujesz na taką plazme u góry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Międzyplanetarne samoloty! WOOOOHOOO! ... Czemu nie wiemy nic o planecie obok naszej Ziemi? NASA urządzała łapankę astronautów na ulicy? I na co robotom diamenty? Edit: MIĘDZYPLANETARNE SAMOLOTY! WOOOHOOOO! hehe nam potrzebne diamenty nie robotom ale mozemy za to coś kupić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art22pl Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Nawet mila. ekhm "Dasz mi klucz na zlomowisko?" "Nie mam zgubilem przy chacie w rogu" Zgadnijcie gdzie byl klucz :) latanie Miedzyplanetarnym helikopterem pomiedzy slupami jest arcytrudne. 3/5. Wkurzajaca kolizja. I kiepska fabula. niestety to moja 1 lepsza gra 3D jeszcze nie umiem za bardzo 3 posty pod rząd? Nie przesadzasz? Ostrzeżenie za łamanie regulaminu. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Super gra u mnie 5 na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Hehe , końcówka najlepsza , "Hura , udało mi się wrócić na moją planetę" kilka razy wykoczyło , ale itak niuniknione było rozbicie się o ściane :P dałbym 3 za te kolizje bo naprawde wkurzały , ale dam 4 . Więcej gier w 3D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie przesadzajmy ale lepsze gry 2D wychodzą w gamemakerze. 3D w tym programie prezentuje się słabo ale jak się postarasz to zrobisz dobre 3D ty niestety tego nie zrobiłeś mgła nawet fajna ale te robociki zupełnie nie pasują do reszty gry tak samo stoliki. Grafika 2/5 Bo 3D Klimat 4/5 za mgłe Grywalność 2/5 troche w to pograłem Ogólnie 9/15=3/5 tak wyszło i nie rób instalatorów bo to odpędza graczy nie chcą zapełniać rejestru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Heh, miej więcej lepsza gra 3D od czasów tych "prób" innych osób ( pomijając 2012 ), jak zrobisz jakieś gui i jakąś akcja ( strzały pif - paf itd.... może pograj w taką fajną gierkę "Gunman" idealnie odzwierciedla lepszą koncepcję twojej gry ), to będzie 5/5. Textury nie są złe, modele... no nawet. Najbardziej w tej grze denerwują kolizje i te wiadomości... a o stylistyce i ortografii niema co dużo mówić bo nie były rozwinięte. Daje 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tekstury z Gothica 1 :jezor: Sam ostatnio wyciągałem kilka GoManem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kto? Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 "Darmowa gra" Za prędko nie będziesz ich sprzedawał . odemnie 4- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Daję 4! Naprawdę dobra gra, denerwowało mnie tylko to blokowanie przy ścianach ale pozatym gra się naprawdę przyjemnie. Twórz dalej! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Grafika 4/5 Klimat 4/5 Fabuła 4/5 Daje 5/5 Fajna gra art22pl rób więcej takich gier . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 kupiłem mape GPS straciłem kase i co dalej z nikim nie moge gadać i nic robić a jak gadam z evanem to chce mi sprzedać 2 raz ! :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 kupiłem mape GPS straciłem kase i co dalej z nikim nie moge gadać i nic robić a jak gadam z evanem to chce mi sprzedać 2 raz ! :blink: Musisz iść na przeciwko evana i kupić paliwo za 400$ :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Powiem tak: Grafika 3.5/5 (ładna bo 3D ale jeszcze niedopracowana =( ) Fabuła 3.5/5 Kod: */5 (nie wiem xD ) Muzyka i efekty dźwiękowe: 2.5/5 9.5 : 15= 4/5 Ale system kolizji mi sie nie podoba :/ i animacje 3D ale tak to fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 nawet nawet tylko za grafe tak ze 2 bo tekstury są z gothic;a chyba pierwszej części za reszte po 4 czyli w sumie daje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Czemu nie ma opcji zapisu?? gram już trzeci raz (dwukrotny błąd) A poza tym chodzi się po tych planszach jak po labiryncie, wszystkie ściany są takie same, a kolizje ze ścianą mnie strasznie wkurzają ,zrobiłeś za szerokiego bohatera, w przejściu bokiem się nie mieści i muszę grać po raz czwarty bo znowu przypadkiem wyłączyłem. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jak dlam mnie to jest grafika dena fabuła denna wszystko denne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kurde... Extra gra! Mało jest Gier 3D a więc 5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi