spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam tak jak w temacie! Szukam osoby która zajęła by się silnikiem ja zajmę się grafiką. Mam pomysł na grę. Pisać priv albo gg: 9614535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Tak to se każdy może napisać... pokaż próbki grafiki swojej tutaj, bo nikt nie będzie się fatygował ( może się okazać, że nic nie potrafisz ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie dzięki! Po pierwsze napisałeś tylko jednego posta,po drugie nie znamy twich umiejętności,po trzecie pewnie to będzie wyglądało że ty dasz TYLKO pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Oczywiście mogę dać próbkę moich możliwości a przyznam szczerze że jestem tu nowy. Za chwilę coś podeślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Gdybym nie był zajęty swoją grą to bym się zgłosił w ciemno. Dawaj próbki może cię zatrudnię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wcześniej tworzyłem tapety, sygnatury i projekty rożne. Oto moje dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A potrafisz tworzyć grafikę taką, eee, typowo do gier (powiedzmy miecze, jeśli to rpg, jeśli platformówka, to platformy, itepe...) :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 taaak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 no, chociaż jakiegoś ludka pokaż, bo przecież w grze nie będziemy sterować tapetami i sygnaturami ( chyba ) :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Wcześniej tworzyłem tapety, sygnatury i projekty rożne. Oto moje dzieła No tak, a może jakaś grafika związana z grami, bo tapetą raczej w grze się nie będzie chodzić czy tam sygnaturką. edit : o i szybsi byli ode mnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ok to jutro wstawię tutaj jakieś przykłady do gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Od tego powinieneś zacząć ... btw. czy to nie jest czasem zły dział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 bardzo szybko zrobiłem takie coś(oczywiście do poprawy): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ten miecz wydaje się być perfidnie wycięty z jakiegoś rendera z komercyjnej gry xD. Szczególnie porównując do tej mordki xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Miecz jest podpatrywany na wzór z gry mmorpg Powiedzcie mi co mam zrobić na próbę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jakąś prostą fajną pixelkową postać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 :lol: Takie coś?? Nie umiem tego robić! Dajcie mi jakieś łatwiejsze Czy takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Łatwiejsze? :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 patrząc ogólnie na wizerunek,sygnaturę i prace autora tematu wnioskuję że była by to gra piłkarska <_< nienawidze piłki nożnej... grafikiem to ty jesteś fotoszopowym, do gier twoje grafiki się na nic nie przydadzą... sam wymodeluj miecz walnij render i wytnij, wtedy możesz powiedzieć że to twoje.. a te ludki jakieś takie... "łatwiejsze"? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 No dobra ludzie nie to nie sam sobie poradzę bez waszej pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie ma za co, polecamy się na przyszłość :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 lol, typowe podejście gm calnu :D Jeśli chcesz robić "jakąś" grę z "kimś" to może powiedz jaka to jest gra, a skoro chcesz się zajmować grafiką do tej "jakiejś" gry, to zaprojektuj postać, jakiś poziom (mapę), albo przynajmniej HUD, a nie rzucasz jakiś przypadkowy miecz, pięciookieczteronożnecoś i piłkarskie sygnatury, (bo tak to tu nikogo nie zachęcisz) nasuwa się pytanie, czy ty w ogóle masz pomysł na tą grę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 bo widzisz praca grafika nie polega na wycinaniu grafik, przynajmniej nie w tak dużym stopniu. mozesz sobie teksturkę jakąś zapożczyć, ale takie podejście no wiesz...hmmm nie wypali na dłuższą metę. ps: też kiedyś kochałem real. byłem wręcz fanatykiem. odszedł ronaldo zidane figo carlos hierro makelele morientes i cała magia realu prysła. ale to nie temat o tym ;p pisząc dalej, jesli lubisz robić sygnaturki, to tym się zajmij, promuj się itd. do gier taka grafika się może przydać, ale tylko w małym stopniu. marginalnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 OK to dzisiaj zrobię grafikę do tej gry co mam pomysł. Powiem tylko że to bęgdzie gra platformowa a wzorowała ona będzie się na grze sola-rola z gier java na komórkę. PS Magia REALU trwa wystarczy obejrzeć dzisiejszy mecz!! Hala Madrid. Chozi mi o taką grę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Czyli, że chcesz zrobić marną kopię kopi LocoRoco na PSP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Nie ta gra jest inna całkiem inna fizyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja się rozglądam za dobrym grafikiem do mojej gry. Walnij jakąś celę. Prycza, kibel, okno, kraty. Tylko nie takie kreskówkowe żeby pasowało do wyrenderowanej postaci. Zobaczymy co potrafisz. Chyba że interesuje cię tylko i wyłącznie ten twój pomysł na grę. Wtedy nie wchodzę w to. Jedyne co mi się na razie podoba w tym co pokazałeś to ta metalowa rura na screenach. Szkoda że kompletnie nie pasuje do reszty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Przecież ta metalowa rura nie jest jego :)) to są screeny z innej gry ... ;p;] hehe :)) i ta postać koło miecza tez nie jego bo wycięta właśnie z tych screenów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidercomp Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Postać kolo miecza robiłem sam na podobieństwo od zera! Nie wycinałem z screnow z gry na komórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Przecież ta metalowa rura nie jest jego :)) to są screeny z innej gry ... ;p;] hehe :)) i ta postać koło miecza tez nie jego bo wycięta właśnie z tych screenów :) No co ty? Przecież pokazał screeny gry sola rola bo chodzi mu o mniej/więcej taką gre... :mellow: Mój bład :P Dopiero teraz skojarzyłem, że Twój post tyczył się posta Platyny a nie ogółu. EDIT: A miecz jest wycięty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi