Ryba24 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Tytuł: Księgi Gatunek: zręcznśociówka Opis: Chodzimy po planszy omijamy wrogów. Musimy dojść do księgi. Gdy zbierzemy 10 musimy ją zanieść do wierzy. Download: Dowland Rozmiar pliku: 7,2 Mb powód piosenka do której niemam praw autorskich. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: - Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Już gdy włączyłem grę stwierdziłem, że jest słaba z dwóch powodów: 1> jest zrobiona na lite 2> literówki na początku gry wrogowie w ogóle nie mają ai. Muzyka nie pasuje. (Co to disco?) Ogólnie źle i gra za dużo waży. -2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 To moja pierwsza gra. To znaczy kiedyś pierwsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 fajna ta gierka,mógłbyś zrobić z tego sztrategie turową :thumbsup: podobają mi się te główki,tło byś mógł zmienić na mroczniejsze,albo zrobić straszne zamczysko z tego,trójke ci daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 To moja pierwsza gra. To znaczy kiedyś pierwsza. Nie rozumiem... Jak gra, która jest twoją pierwszą grą, może się potem stać nie-pierwsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 To jest jego pierwsza gra, ale zrobił ją dawno temu i dopiero teraz tu wrzucił, chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Właśnie moja pierwsza gra którą zrobiłem dawno temu i wrzuciłem ją teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja bym sie wsytydzil cos takiego dawac... Yoyoyo! Warn. Pkt 19 Matt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba24 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 O co w tym jest złego że daje starą grę. Prężcież działa da się ją przejść. Wiem że gra słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Marca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 O co w tym jest złego że daje starą grę. Wiem że gra słaba. No właśnie to że słaba, nie że stara. Sugerowałbym powrót do Północ- Południe, bo na to nawet Flaque czeka, a nie wrzucania na gmc starych gierek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Piekarzy Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Krajowa Rada Piekarzy po konsultacji z naczelną władzą miasta Wądzibierz zadecydowała o nadaniu tejże grze ocene 3, gdyż prezesowi bardzo spodobała się fabuła. Odświeżanie starego tematu mało co wnoszącym postem, warn +1. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi