Compi Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Ostatnio pykając w pewną grę zauważyłem że korzysta ona z innego gui niż domyślne. Było takie pomarańczowe z obrazkiem w tle. Słyszałem że wystarczy pare linijek kodu aby zamienić defaultowski szaro-czarny skin na jakiś inny. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Sądzimy, że powinieneś zajrzeć do dokumentacji gdzie masz wypisane funkcje gui z możliwością zmiany stylu. Niestety nie podam Ci konkretnego działu, bo nie mam pod ręką pliku pomocy GMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) aha. To ja też mam takie pytanie czy możliwe jest zrobienie GUI takie jak jest w Windows SEVEN Edit: Ja tam nic nie widzę o GUI może jakiś link ? Edytowane 24 Lutego 2009 przez szpaq99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Właśnie, nie znalazłem nic w Helpie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 https://gmclan.org/index.php?wiki=article&zm=50 ?? Dział Poup-ups w helpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 GML message_background(back) message_alpha(alpha) message_button(spr) message_text_font(name,size,color,style) message_button_font(name,size,color,style) message_input_font(name,size,color,style) message_mouse_color(col) message_input_color(col) EDIt:Kurde,gnysek szybszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi