g-Enjoy Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Pomysł na grę, warto zaczynać projekt czy nie? A teraz łaskawie opis: Rysunek przedstawia pomysł na grę. Celem gracza jest portal, przed dotarciem do niego najpierw musi zniszczyć wszystkie działka, zebrać paczki energii, a następnie uchronić się przed obroną portala. Gracz nie może się poruszać po podłodze, jedynie skacząc można się poruszać w powietrzu. Więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie wiem o co chodzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 przygody pana kwadrata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jeśli myślisz, że pisząc Teh zamiast The będziesz bardziej cool to się mylisz :) Mi jak prąd siada to idę na dwór ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Mi jak prąd siada to idę na dwór ;p On może mieszka na dworzu. Bagno, a my co mamy sie domyśleć co na tym rysunku jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak dla mnie, to ktoś tu się bawi w "Kevina Samego w Domu"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 I...? I jeszcze opisy po angielsku... :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak ty Sirluki sobie to wyobrażałeś jak on "Q" umie tylko wypowiadać z angielskim akcentem? : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 O co tu w ogóle chodzi? I czemu w nazwie tematu nie napisałeś "Teh Square"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 a jak mieszkasz na dworze, to jak Ci prąd siądzie idź do domu :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Może Teh nie jest o the tylko techniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 techniczny kwadrat... A może on mieszka w dworze, a nie na dworze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Może to jego portret? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Myślałem że tylko mój brat potrafi rozrysowywać taktyki do medievala II na kartce jak mu się nudzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A może to taktyki do pasjansa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja ********, co za offtopiarnia. To mój pomysł na grę, pytam się czy warto zaczynać czy nie. Pytam się czy pomysł jest dobry. Z waszego punktu widzenia to idealna okazja do wyśmiewania kogoś (o boże jak na ironię zawsze tak jest), albo obrażania. Niewystarczająca cenzura. Warn. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Fajnie, ale co nam z Tego że dałeś jakieś bazgroły nie OPISUJĄC ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Fajnie, ale co nam z Tego że dałeś jakieś bazgroły nie OPISUJĄC ich? PRZEPRASZAM ale jak widać była to 3-cia w nocy ;[ Już Wam opisuję, nawet za godzinę screena Wam zarzucę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Może to jego portret? A może to plan domu Roberta "Harva" Daniłowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 A może to plan domu Roberta "Harva" Daniłowskiego? Może to plan budowy Twojego WC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Może to plan budowy Twojego WC? A może to plan budowy Twojej nowej trumny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ODCIĘLI MI WODĘ WIĘC ZROBIŁEM TAKIE COŚ: SORRY ZA BRAK OPISU ALE BYŁA 7 I MUSIAŁEM WSTAĆ A to twoje głupie jest. Jakby był ruch taki jak w Double Wires to by było git w sumie. I kwadrat jako bohater też jakiś mało twórczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Koniec licytacji. Wybacz G-enjoy, chcieliśmy dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Przestańcie z się z niego naśmiewać, chłopak wam nasuwa pomysł na grę, a Wy tak mu się odwdzięczacie, mówię serio, nic wam się nie chce robić i tylko krytykujecie innych, popatrzcie się lepiej na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 PRZEPRASZAM ale jak widać była to 3-cia w nocy ;[ Już Wam opisuję, nawet za godzinę screena Wam zarzucę... Więc następnym razem zaczekaj do 12 z założeniem tematu, zamiast na siłę wrzucać o 3 coś czego nikt nie rozumie... -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Przestańcie z się z niego naśmiewać, chłopak wam nasuwa pomysł na grę, a Wy tak mu się odwdzięczacie, mówię serio, nic wam się nie chce robić i tylko krytykujecie innych, popatrzcie się lepiej na siebie. Ale skoro plan gry jest do dupy to co. :3 Anyway. Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Czytając te wszystkie posty, aż mi się żal was zrobiło, zachowujecie się jakby co najmniej żal wam ****** ściskał, z GMClanu robicie noobiarnie, a potem jeszcze płaczecie i dziwicie się że na innych portalach wyśmiewają się z GMClanu i Game Makera, patrząc na to jaki popis żeście tu dali, trudno się im dziwić, bo to właśnie tacy jak wy psują opinie Game makera. co do pomysły. hmm gra wydaje się nie najgorsza choć opis krótki domyślam się że na każdej planszy będzie trzeba powtarzać ten schemat znaczy „niszczenie dział , zebranie energii ,ochrona portalu ” tylko coraz to bardziej rozbudowane, może być ciekawie, no ale zależy to od wykonania, więc powodzenia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Przestańcie z się z niego naśmiewać, chłopak wam nasuwa pomysł na grę, a Wy tak mu się odwdzięczacie, mówię serio, nic wam się nie chce robić i tylko krytykujecie innych, popatrzcie się lepiej na siebie. Serio, nasunął nam pomysł JEDNYM dupnym obrazkiem, opisując jakimiś dziwnymi skrótami. WTF? Czytając te wszystkie posty, aż mi się żal was zrobiło, zachowujecie się jakby co najmniej żal wam ****** ściskał, z GMClanu robicie noobiarnie, a potem jeszcze płaczecie i dziwicie się że na innych portalach wyśmiewają się z GMClanu i Game Makera, patrząc na to jaki popis żeście tu dali, trudno się im dziwić, bo to właśnie tacy jak wy psują opinie Game makera. A no, PRZEPRASZAM CAPS LOCK MI SIĘ ZACIĄŁ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Serio, nasunął nam pomysł JEDNYM dupnym obrazkiem, opisując jakimiś dziwnymi skrótami. WTF? Miał was na tyle inteligentnych że pomyślał, że pewnie zrozumiecie ale się pomylił, każdemu zdarza się robić błędy ciekawe czy tu jesteś taki idealny. a jak nie wiesz co to, to ten obrazek to tzw. rozrysowanie gry i zasad działania, czasem prościej opisać coś wizualnie niż testowo. A no, PRZEPRASZAM CAPS LOCK MI SIĘ ZACIĄŁ. Właśnie potwierdziłeś to o czym pisałem.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Są za głupi aby zrozumieć tajemniczy szyfr Bagna :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi