Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dobra, pierwsza wersja helpa który powstał z tego co mamy w wiki: https://gmclan.org/up23_4_gm_help.html Dział GML jest spolszczony częściowo, reszta na razie czeka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Bardzo fajnie wyszło :) Gratuluję. No to teraz pozostaje wziąć się do roboty i ukończyć w 100% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 No na razie jest troszkę mało spolszczone ale lepsze to niż nic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Ręcznie to przepisywałeś? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 a co z tymi polskimi znakami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W menu po prawej? To jeszcze poprawie. Co do przepisywania ... nie, zrobiłem tak, ze jest tablica z ID artyułu i odpowiadajacą mu nazwą pliku z oryginalnego helpa i przez preg_replace podmienia oryginalną treść na tą z naszego wiki. Róznica jest taka, ze zamiast [ code] jest <blockquote><pre> i to wszystko. Na koniec programem od Marka Overmarsa kompiluje calosc, odpala mi sie program do tworzenia helpow od Microsoftu i wtedy kompiluje całosc. Musiałem jeszcze dodac do kazdego spolszczonego pliku Content-Type, zeby bylo kodowanie iso-8859-2, bo jak wiadomo help ma windowsowe, tyle, ze dla jezyka angielskiego to nie robi bo nie ma polskich znakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi