Nirvan Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Poprawione... Zapraszam ponownie bo teraz jest cały soundtrack do odsłuchania . http://www.smt.er.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karakan Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Gra mi się mocno kojarzy z Gothic I . Ale to dobrze :thumbsup: Z wielką chęcią zagram :jezor: Życzę miłej pracy nad grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Walka będzie też taka jak w gothicu czuli przytrzymywanie klawiszy i strzalki do atakowania . Ale w tej gierce będą duale , tarcze itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterz_pl Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Bardzo mi sie podoba. Napewno bym zagral. :) 10/5 rob dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 niektorych chyba zadowoli że przeszłem na ogre bo gra bedzie działać płynniej i będzie lepsza o wiele grafa , ale z drogiej strony będę ją robił o wiele dłużej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Odświeżenie. Teraz co jakis czas będą dodawane na stronce gry sitaki modeli . Narazie dodałem 3 żeby coś nowego było , sylwetki będą troszke , minimalnie zmienione , głowa ludzia też . zapraszam do galerii : http://www.smt.er.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Haha, nie mogę kliknąć ikonek w 'menu' na stronie bo reklamy zasłaniają... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Nie to żebym był nie miły czy coś , ale modele są tragiczne tak jak wilkołak wygląda ok, tak te modele jak by to powiedzieć odstawaj od typowej grafiki do gier i cóż nie są najwyższych lotów,to co mnie martwi, to ilości poligonów na jeden model, i to czy wasz silnik da sobie rade z takim graficznym obciążeniem no ale to tylko moje zdanie na ten temat. Haha, nie mogę kliknąć ikonek w 'menu' na stronie bo reklamy zasłaniają... ;D Reklamę da się wyłączyć -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Widziałem lepszą grę od tej . Tylko że jest jeszcze w produkcji P.S. Ale nie ja ją robie Ale narazie jest spoko :thumbsup: Kiedy wyjdzie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Zaczynam robić :P i dopiero zaczynam uczyć się Ogra , wpierw muszę zrobić edytor świata a to potrwa wieki zanim pojme co i jak :P . Ilość poly na 1 model ? Troglodyta (zvertexowany) : 2800 Sylwetka człowieka : 870 Sylwetka orka : 970 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Widziałem lepszą grę od tej . Tylko że jest jeszcze w produkcji P.S. Ale nie ja ją robie no comment -_- Troglodyta (zvertexowany) : 2800 Sylwetka człowieka : 870 Sylwetka orka : 970 Co prawda nie znam możliwości ogre, ale trochę dużo tych poli zwłaszcza troglodyta, powinieneś próbować używać jak najmniejszej ilości poli a detale, to już dobra textura i bump mapping, w ostateczności możesz też zrobić naprawdę bardzo detaliczne modele, potem uprościć ich siatkę (tak współcześnie robi się modele do gier ), niestety dokładnie nie wiem czym lub jak upraszczają tą siatkę ,dlatego ja się uczę low poli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 jeśli zachowa standardowe metody optymalizacji grafiki to OGRE spokojnie to pociągnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Może już o tym wspominałem, ale fabuła gry prezentuje się obrzydliwie. Wszystko wygląda tak jak w każdym kiepskim świecie fantasy a literówki i błędy w opisie odrzucają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wstawiłem kolejne 2 siatki tym razem architektura . Zrobie jeszcze z 4 budynki ludzi i zabieram się za Orkową i Fimirową architekturę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Japanstache co ty chcesz od tego silnika/gry... Przecież to jest zarąbiste. Bardzo mi się podoba! I ten świat :). Jedyne co mogę zarzucić to straszna strona www <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Silnik będzie inny niż ze starych screenów . Grafa będzie ładniejsza ... Ten na którym się teraz wzorujemy jest tu : http://www.ogre3d.org/gallery/album/721576...d_Projects.html Oczywiście te 3 pierwsze screeny to strasznie zmodyfikowany OGRE :jezor: Mi tylko narazie na stronce przeszkadzają reklamy z yoyo . Jest jakiś hostling za free bez takich reklam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickel Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 A co ze starym silnikiem ?? :mellow: Wszystko będzie od nowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Na GMowym ultimate nie zajechałbym daleko , ledwo triangle cout osiągneło 40 000 a fps max było na 40 przy GeForce 7300 , 1.8 Mhz x2 i 1024 ddr2 A zresztą tam dużo przecież nie było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Hosting bez reklam trudno znaleźć... A ja znalazłem! Zwie się http://ueuo.com. Co prawda czasem wychodzą okienka ale możne je zamknąć... Na pewno jest to lepsze niż głupia reklama yoyo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 albo wykup sobie miejsce na jakimś hostingu za jakieś do 50zł (ewentualnie 25 jak ja trafiłem na promocję :P) na cały rok, jakiś pakiet lite bo i tak dużo nie wykorzystasz ani miejsca ani transferu i będziesz miał stronę bez reklam i więcej możliwości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wszystko wygląda ######ście oprócz stronki, nie wiem co ty za serwer wybrałeś ale te reklamy żyć nie dają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 klik wybierz kategorię 'no ads' co do bestiariusza, ja bym dodał więcęj tradycyjnych stworów, np. minotaur, harpia, gigantyczny pająk, itp. Jak zależy ci na oryginalnych nazwach, warto poszukać w necie "Fantasy Names Generator" (tylko nie przesadź, jak z morrowindowym 'Udyrfrykte') No i daj tego kościanego smoka, proooszę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 klik No i daj tego kościanego smoka, proooszę :) Kościany smok? Narzie mam pomysł na 2 potwory całe z kości , 1. Gnilec (kościany wielki sęp) , 2. Takie coś duże z kości jakby cieniostwór z gothica . A tu animacja młynu wodnego : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wszystko będzie w najmniejszych szczegółach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Postaram się , jak możesz zobaczyć na filmiku to nie oszczędziłem sobie żeby zrobić pomieszczenie do ktorego nie da się wejść i tylko dochodzi belka z koła młyńskiego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 no, ładne, podoba mi się ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Stronę zrób na gotowym cms-ie bo ta odstrasza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ok , teraz stronka ma tylko reklamy ktore dają mi zyski . Czekam na mimka i jego skrypt na galerię . :jezor: Edit : Na gotowcach nie umiem , a te php-fusion to zbyt skomplikowane . Jak już to potrzebowałbym coś na wzor tego : http://www.o3ex-team.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 php-fusion jest prostym cms-em, pół godziny zabawy z nim i wiesz wszystko.(nie trzeba znać php) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Nie o to mi chodzi , tam za dużo funkcji , tabelek jest , a mi wystarczy tyle co w tym adresie wyżej . Edit : W Galeri następne 2 budynki . Edit 2 : Kuźnia w pierwszej wiosce co będzie się zwała Parragnot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi