XARA Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://www.vivalagames.com/play/idiottest/ Dobrze, że przynajmniej grafiki stąd nie brałeś, chociaż czy ja wiem czy lepiej...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 http://www.vivalagames.com/play/idiottest/ Dobrze, że przynajmniej grafiki stąd nie brałeś, chociaż czy ja wiem czy lepiej...? Wydaje się bardzo podobne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Może dlatego, że: The Idiot Quiz jest podróbą gry The idiot test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dobra, jak się mówi potocznie na ps2? XD Dobra, wiem. A co z tymi językami? ;[ Po jakiemu to? ;/ Dobra, to też już wiem. A co to FeO? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tlenek żelaza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tlenek żelaza. Wiem, że tlenek żelaza cztery to na pewno nie. Kliknąć te wyżej, czy te niżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 FeO to tlenek żelaza (II) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dobra, już wiem. Ten ostatni... A teraz nie mogę rozkminić tego wzoru z algebrą :P EDIT: MUAHAHAHHAHA PSZERZŁEM CAŁOM GREM!111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Spójrz na tytuł gry, a potem na twoje umiejętności :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Zaciąłem się na pytaniu "Podoba się" :). Mogło być o wiele lepsze: mało ciekawe w porównaniu z innymi grami tego typu zagadki, mało estetyczna grafika itp. Przeciętne: wybieram inne odpowiedniki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 hahahahahhah ######sta gra najlepsza jaką widziałem na całym gm-clanie śmieszna fajna i wogole 9999999999999999999999999999999999999/1 edit: a czemu jak jest kliknij najpierw na zolty a potem na czerwony i klikam to pisze ze zle? edit2: aha juz qmam xD edit3: ale strasnzie wciaga .. doszedłem do mądrego tylko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 Czyżby kolega utknął na pierwszym etapie? hmm, no to by się nawet zgadzało.. Ah i prosiłbym Cie Michale - nie odświeżaj tylko zbyt starych tematów bo Twojej fali nie powstrzymają brzegi rozsądku ludzkiego :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi