XxMichałxX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Gra - strzelanka z plikiem config.ini (otwierasz notatnikiem i zmieniasz wartości). Jak ktoś czegoś nie wiedział a coś w tej grze jest to przy okazji sobie zobaczy ;] KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 mogłeś dać coś więcej ale nawet mi się podoba 4! edit: już wiem czego mi brakowało! Zaszyfrowania pliku confing. Popraw to a będzie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaszyfrowania? Pliki config są zwykle po to, aby użytkownik mógł zmieniać ustawienia. I jest to... dość nietypowy plik ini... Za co 4/5? Zwykłe zastosowanie funckcji file_execute() i nieprawdziwy plik ini. lepiej by już było z prawdziwymi plikami ini EDIT: Już nawet używanie funcji z ini_* jest lepsze, gdyż: 1. Dopiszcie sobie na końcu pliku "game_end()" 2. Ktoś znający się na GMLu może od razu shackować grę z łatwością dodając jakieś dziwaczne opcje EDIT2: Przykład na więcej niż 3 nie zasługuje, a już tym bardziej na 4 EDIT3: Dobrze chociaż, że są pokazane inne opcje (które są na pewno lepsze od samego configa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 e miałem dobry humor więc dałem mu cztery niech się chłopak cieszy i robi coraz lepsze przykłady/gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 heh ;) już wiem czego mi brakowało! Zaszyfrowania pliku confing. Popraw to a będzie 5. mialo w tym przykladzie o to chodzic zeby gracz bez gm-a mogl zmieniac wartosci a co do prawdziwego pliku ini to szczerze mowiac zrobilem ini zeby ladniej wygladalo bo lepsze od txt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Dajcie sobie d3d_start(); po zmiennych do pliku :). Ostatnio taki przykład (nie jeden) był na GMC. Ten jest najgorszy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 zal...to mój przyklad który mu dalem...ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 no to mamy plagiat!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dokładnie...domagam sie dla niego warna albo bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Nie sądzę aby w GMClanie rządziła demokracja :) Przykład beznadziejny, w pliku "config.ini" wystarczy dopisać "game_end();" i gra się nawet nie włączy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ta beznadziejny... :P te kody mu na gg dyktowałem...wszystkie po kolei...co gdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ta jasne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 sam wszystko kur.. robiłem i mnie nie wkurzaj.. a gm-a sie od ciebie nauczyłem wiec robie tak samo jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 kur...dyktowałem ci je jak sie uczyłes...dalem ci kody na chodzenie itp...i one sa tu wlasnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no a co mialem po chinsku chodzenie zrobic?? w kazdej grze jest takie chodzenie! nie ma innego sposobu zeby zrobic chodzenie wsadem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 O lols xD nie o chodzenie mi chodzi(jest w h*j sposobow na zrobienie chodzenia mondralo)...ogulnie...ale H*j z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 no dobra skończ :] ty mnie gma nauczyłeś to robie tak jak mnie nauczyłeś i sie nie wkurzaj tylko bądź z tego dumny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeśli kłótnia się nie skończy to obu obdaruje warnem + blokadą na dwa dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 luz.. to była tylko kulturalna wymiana zdań :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 haha xD No właśnie...xD Rozmowa mistrza z uczniem hahahhahahahha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 kiepski przykład mozna dzi8eki8 niemu ładny cyrk z gry zrobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi