megaman Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 jak w temacie kto by mi mógł polecić jakiś darmowy kurs HTML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Bardzo przyjazny kurs html + css http://www.kurshtml.boo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 a i jeszcze jedno mógłby mi ktoś mi polecić jakiś kompilator wygodny też darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 nie ma czegos takiego jak kompilator do HTML... Radze przeczytac jakis opis na wikipedii czym jest wlasciwie HTML bo widac o tym Pan zapomnial :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Jeśli chodzi o program to EDHtml.Polecam. Od razu w programie jest też przyzwoity kurs html-a i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja polecam Ked2, jest świetny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Notepad++ Koduje w UTF i jest szybki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Notepad++ nie ma sobie mocnych, najlepszy darmowy edytor. Chociaż, HateML też całkiem wporzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ComeX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 wujek google nie gryzie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja tam lubię PSpada. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Na Mac'a to polecam Coda. Ale że nikt tu nie używa owego systemu, to jego strata! ahaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja używałem przez jakiś czas, gówniany :D Mac - srak :D Moge też polecić np. Notatnik, a pod Linuxa: vi, pico, nano, emacs, mousepad ... etc. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 PSPad całkiem fajny, ot, taki skromny :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Notatnik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja używałem przez jakiś czas, gówniany :D Mac - srak :D Moge też polecić np. Notatnik, a pod Linuxa: vi, pico, nano, emacs, mousepad ... etc. xD A VIM? lol. Nakyls, nie udało Ci się. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Notatnik najlepszy, a pod linuksem: TYLKO GEDIT!!! Dziękuję. EDIT: Możnaby także zobaczyć UltraEdit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 A tak szczerze, przez ostatnie dni pisałem tylko w Vim'ie ... z pluginami i syntaxem piszę się bardzOOOOO przyjemnie. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi