Dawka83 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Witam mam pytanko czy dało by się zrobić coś takiego że gdy wciśniemy minimalizuj to program zminimalizuję się do paska tak jak gadu-gadu? PS Dobrze by było żeby też zmieniała się ikonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 poczytaj sobie o trayu. Zaopatrz się w tray.dll i GMWW.dll ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 a możesz dać jakiegoś linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 ehem... http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=208273 http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=183899 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Najlepszy jest systray Xceptiona,sam go używałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 przepraszam, pomyliłem się. Chodziło mi o WindowDLL.dll. którym sprawdzisz kiedy okno zostało zminimalizowane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 linki do pobrania nie działają :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Tutaj możesz pobrać plik z tego tematu. A tak w ogóle, to szukałem całe 3 minuty żeby go znaleźć <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 DZIĘKI WIELKIE!!!!!!!! Jesteś w autorach o ile mój program/gra wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Czemu @Sirluki ma być w autorach? On dał Ci tylko link, a autorem jest zupełnie kto inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 owszem autorem jest ktoś inny ale to on przeszukał forum w poszukiwaniu tego przykładu czego wcale nie musiał robić, więc za jego poświęcenie będzie w autorach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi