Maximal Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zagłosuj na Jedyną Słuszną Grę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ciekawy jestem, kto wygra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A ja dalej sie nie moge zdecydowac. Podpowiedzcie, na kogo glosowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Gra copoconaco jest świetna, ja na nią zagłosowałem, ale długo się zastanawiałem, bo jest tyle propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ciekawi mnie, jak ci wszyscy programisci, zrobili tak wspaniale gry w 24 h ? Astonishing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 No . Harda sprawa... Chyba wybiorę grę copoconaca , ale nie jestem pewien... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuckek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ech, a mogłem wrzucić postapokaliptycznego Catch the Clauna czy coś. W każdym razie waham się pomiędzy copoconaciem, a copoconaco. Żeby były emocje można głosować ile głosów zbierze ta gra. Ja stawiam na 35 =P Btw. komentarze do Ligi zostały wyłączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Btw. komentarze do Ligi zostały wyłączone?Przejściowe problemy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 O w pupę, nie zauważyłem nawet że tura jakaś była ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Miło mi że głosujecie na jedyną słuszna grę, ale czy sie wam ona chociaż podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie, graficznie piekna, ale gamplayowo lipa. Trace zycie od tak sobie, i do tego widze wilka i co? zacina sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 To patrz pod nogi i sluchaj trzaskow licznika geigera. A... i patrz w gore, troche ghuli siedzi na dachu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Według mnie gra jest bardzo dobra. Po zakończeniu tury mógłbyś zrobić z tego coś większego, dopracować ją trochę, dodać menu, cut scenki, więcej poziomów itd. Mimo że gra nie ma żadnej konkurencji oddaję na nią w pełni zasłużony głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ej, a wiecie, że jest tylko jedna praca na tą turę!!! :P XD :D <Tuxman Mode Off> Wg. mnie gdy jest oddana tylko jedna praca to powinny być dodane dodatkowe 24h lub coś co pozwoliłoby na uniknięcie takich zjawisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 to wtedy copoco by miał trochę głupio, bo on już zrobił i dał, a inni będą se mogli robić, ale z innej strony, skoro tylko on zrobił to inni by mieli tyle samo czasu, więc może być. heh, a jeśli nie to copoco powinien dostać dodatkowe pkt, że: "tylko on podołał temu wyzwaniu" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Ja powiem tak - miałem chętkę zrobić program w którym mamy czarne tło i nic więcej - w końcu wizja postapokaliptycznego świata (: . Teraz żałuję, że tego nie zrobiłem, bym dwa punkty dostał :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 to wtedy copoco by miał trochę głupio, bo on już zrobił i dał, a inni będą se mogli robić, ale z innej strony, skoro tylko on zrobił to inni by mieli tyle samo czasu, więc może być. A co jeśli ktoś robił równo z copoconaco i nie zdążył oddać? Miałby dodatkowe 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi