PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witajcie, niegdyś (jakoś ponad rok temu) zrobiłem grę, która byłą częścią pierwszą całej trylogii, ale później wpadłem na pomysł, żeby od razu całą zrobić w jednej grze 3d. Gierka według mnie miała to coś jednak równocześnie miała bugi, które nie dawały już zbytniej radości z grania. No i graficznie nie była rewelacja :D ale hej, tak sobie pomyślałem, że może mógłbym zrobić remake tej gry, odświeżyć grafikę, naprawić istniejące bugi i po dodawać kilka nowych funkcjonalności i mogła by być z tego całkiem przyzwoita gra? :D Oto link do tej gry: https://gmclan.org/up1105_4_PsichiX___The_New_Force.html Przetestujcie i powiedzcie czy warto odnowić tą grę :) Z góry dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 zależy jakby ten remake wyglądał. Gierki nie oceniam ciężko powiedzieć czy gra ma to coś bo znikające kwadraty masakrycznie wkurzają i nie potrafie zabić 1 przeciwnika, przewaznie wystarcza mu pół sekundy zeby mnie ubić. EDIT. No dobra, nastukałem pierwszego ale zaraz potem wyskoczyło dwóch kolejnych. Tej gry sie nie da przejść! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ten stworek to PsichiX? ; D Ta gra, z zastosowaniem wszystkich Twoich silników i innych bajerów byłaby naprawdę naprawdę fajna. Jeden warunek - musiałaby być w 2D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Nie warto. Cienko to wygląda. Weź sie lepiej za robienie czegoś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 No wlasnie, ta mgla to najwiekszy bug xD ja zmienie na bank, pojdzie na pierwszy ogien, bo i mnie wkurza. i fakt wszystko jest totalnie za szybkie. no i ta gra na bank pozostanie 2d ;) Jeszcze jakies sugestie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mnóstwo wybuchających skrzynek i jeszcze więcej okazji do niszczenia czegoś. Nie ma to jak odkrycie sekretu ukrytego za ścianą która właśnie się rozpadła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Hehe, a propos mnóstwa wybuchających rzeczy... Dojdźcie do końca gry - tam to jest najlepsze jak wszystko wokół wylatuje w powietrze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Moim zdaniem warto... czemu nie:) Tylko jak ktoś wcześniej napisał oczywiście zostaw w 2d;] i rzeczywiście wkurzają te kwadraciki co znikają i się pojawiają. Lepiej zrobić jakieś światło, odkrywanie mapy itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dojdźcie do końca gry imo nie da sie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Czekaj, zajrzę w kod gry i Wam podam kody :D OK, kody dla tych, którzy na sucho tej gry nie przejdą (w tym ja xD): Wciśnijcie klawisz * na klawiaturze numerycznej, potem wpiszcie jeden z poniższych kodów i zatwierdźcie. live - daje 100% życia winlevel - wygrywasz level (przechodzisz do następnego) kill - zabija wszystkich przeciwników na planszy gift - dostajesz wszystkie dostępne dla tej planszy itemy key - dostajesz klucz do statku w strefie 2 (klucz sie przydaje tez w innych miejscach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ponieważ w folderze gry nie ma pliku tekstowego "kody". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 a to byly? nie zauwazylem xD wybaczta ;P ale z kodami da sie przejsc cala, wiec nie marudzcie ze sie nie da hehe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja w tym nie umiem chodzić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Doszedlem do miejsca po filmiku: "Kim jestem? Czym jestes? Jestem gotowy... By byc!" Cudem zbieglem na dol zielem lom, i zabilem gostka w bialej koszuli, otworzylem drzwi i... magiczna moc mnie zabila. Jakos sevy nie dzialaja, i widac pociski przelatywaly przez sciany :) wiec sobie przyspieszyles rooma. Ale i tak, gra jest super, mi sie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 no to przeszedles trening i jestes w pierwszej misji :D poruszaj sie kanalami wentylacyjnymi (jak masz lom to podchodzisz do kraty i sie otwiera). w tej grze najwazniejszy jest element skradanki - musisz jak najmniej byc widocznym, czyli poruszaj sie kanalami wentylacyjnymi to nie wzbudzisz alarmu u ochroniazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Jak sie wpisuje kody :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wciśnijcie klawisz * na klawiaturze numerycznej, potem wpiszcie jeden z poniższych kodów i zatwierdźcie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 ghaa... ahgaaa... Sory ale nie wiem, jakichs spazm mialem przy 3 czy 4 lvlu gdzie ukazujesz sie kolo 4 wrogow. Fajnie sie gralo, ale tak daleko zaszedlem ze juz skonczylem, savy nie dzialaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Lepiej skończ najpierw swoje poprzednie projekty, m.in. 2012. A najlepiej by było jakbyś kontynuował ten projekt z dwoma wieżami bodajże (Towers? nie pamietam nazwy) :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Przy cheacie live wyświetla sie unknown variable live A tak wogóle , to to czy chcesz kontynuować, zależy od ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A tak wogóle , to to czy chcesz kontynuować, zależy do ciebie. To już nie można się w ogóle o nic pytać, bo to, co zrobisz zależy od ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Najlepiej to będzie, jeżeli PsichiX zamiast zaczynać nowe projekty, zacznie w końcu kończyć rozpoczęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 PsychiX, gra ma sens, posiedzisz trochę nad nią, zfixujesz bugi i naprawdę może być fajna :) taki mój werdykt, więc jeżeli nie masz nic do roboty to możesz się nią zająć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 W to się nie da grać :P Co nie znaczy, że Remake nie można zrobić, bo w końcu umiesz dużo więcej to i remake będzie dużo lepszy :P Btw. widzę, że przechodzi już moda na Almory, teraz czas na gry Alienopodobne xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi