Markuz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam was serdecznie , wywołałem funkcje za pomocą: Download GMsock.dll + przyklad a jakbym chciał wejść na kilkaset stronek które by były na innych serverach? Da się zrobić to w ten sposób by się komp nie zacioł w trakcie? :P EDIT: Udało mi się wykonać ok. 10 wejść na raz, lecz nie chce mi się robić dalej i sprawdzać przy ilu mi się komp zatnie :P Wiecie może czy się zatnie czy nie> :) EDIT2: I jeszcze 1 pytanko: Czy po wejściu na stronke w ten sposób wyłapuje unikalne wejście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wiesz, jeśli zrobić to równolegle z programem, będzie ok. Po za tym, wiesz co to "unikalne wejście"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 gmthread's snake'a by się przydało? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Może coś takiego jak non-blocking mode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Panowie jaśniej proszę :P Wiesz, jeśli zrobić to równolegle z programem, będzie ok. tego nie rozumie np. :P ^ a co do unikalnych wejść jest to chyba (tak myślę) wejście na stronke , które jest zaliczane np. w Google im jest ich wiecej tym stronka jest popularniejsza, np. w stat4u sa one liczone itp. :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Tak, ale adresy IP są spisywane i wtedy to już nie działa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 nom wiem ze IP też od tego zależy, mi chodzi aby w ten program wchodzilo duzo osob :P I nabijaly sie uniki, taki autosurf tylko w GM ale to jest bardzo trudne do wykonania heh i watpie ze mi sie uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi