Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W sumie szkoda trochę było mi grupy która kiedyś działała na last.fm więc pokusiłem się o małą reaktywację. Tak więc przejąłem cały interes i mam nadzieję, że i was w to wkręcę. :) Ja akurat na last.fm jestem w miarę aktywny więc możecie liczyć na moje towarzystwo. Nie oczekuję, że będzie tam jakiś spory ruch czy coś, ale jednak zachęcam do działania pod wspólną banderą. ;) http://www.lastfm.pl/group/GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W wykonawcach tygodnia na pierwszym miejscu jest Green Day o.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To co poradzę? Mam wywalić wszystkich obecnych członków i zbierać ich od nowa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jeśli to nie problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Tak więc nastała czystość! W sumie dobry sposób na zmuszenie do zalogowania się na last.fm i kliknięcia głupiego "dołącz". :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mógłbym odkopać moje konto, ale brzydko by wyglądało w tym towarzystwie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Znaczy, warunkiem raczej jest regularny scrobbling bo bez tego bez sensu w ogóle mieć nawet konto na last.fm. ;) Tak więc jak nie macie zamiaru słuchać muzyki to albo robicie to dla picu "cześć". :> EDIT Przy okazji, jeśli już chcecie się dołączyć to prosił bym mnie powiadomić o tym w jakiś sposób, bo czasami trudno mi ustalić kto jest kim. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 W takim razie wszem i wobec ogłaszam, iż Maximal to ja. ... =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dobra, to zostajesz moim padawanem. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Otoz, PoxiArtist to ja, jesli sie nie skapniecie PSSS... Shweps... tzn O co chodzi z tym scrollingim :P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Słuchając muzyki musisz mieć włączony program lans.fm by Ci zapisywało odtwarzane utwory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 O co chodzi z tym scrollingim ;P? Co to jest scrobbling? Kiedy program Last.fm automatycznie przesyła nazwę każdej odtwarzanej piosenki do profilu muzycznego, nazywamy to ?scrobblingiem.? Jest to podstawa całej naszej działalności! @Up: Faster ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A czy kiedy slucham muzyki z radia to mi zapisuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jeśli to radio last.efemowie to tak. NO A W OGÓLE TO ROBIENIE Z GRUPY KÓŁKA ZAMKNIĘTEGO FAJNE NIE JEST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Akceptujcie moje zaproszenie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Btw, polecam add-ona do Firefoxa nazwie Fire.fm. Można słuchać lastefemowych stacji w przeglądarce. :) Akceptujcie moje zaproszenie :(Nie akceptujcie!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Moje też :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie widzicie ze Pana Tymona nie ma? Nie zaakceptuje wam poki nie wroci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To możesz go wywalić, masz uprawnienia. xD Już poakceptowane, Max też może to robić. Japanstache, ok, nie tak zamkniętą. Otwartą na wszystkich użytkowników GMC, a zamkniętą dla reszty. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ależ się błyszczy ten przycisk "Kick" pod nickiem Marmota... :> Wpuściłem Flaczka i Ariyme, bo to porządni obywatele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No tego brakowało, że chcą mnie skickować z grupy założonej przeze mnie :P . Tak, admina grupy nie było, bo zapomniałem przenieść praw admina na moje nowe konto przed skasowaniem starego ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 + w ogóle się nie odzywałeś na ten temat. Ja z Tobą czasami nie mogę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Akceptacja plaxororoor. A tak poza tym, co za wieśniak słucha Green Day? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kofel, już. Łe, ale stare forum wyczyściło. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 To statystyki jeszcze z przed... eee... sporego okresu czasu. Trzeba poczekać aż się zaktualizują. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Dobra, to mnie też akceptujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 BNosepicker... Słuchając muzyki musisz mieć włączony program lans.fm by Ci zapisywało odtwarzane utwory.Wystarczy zwykły player z wtyczką. Polecam Foobara+foo_audioscrobbler ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja używam winamp + scrobbler. W tamtym roku już się do grupy dołączyłem ;p Aha, zapomniałem że to jest inna grupa niż ta do której dołączyłem, więc wysłałem prośbę o przyjęcie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Rejestrujta się, będziecie mogli się chwalić tym: Tymcio oraz Japanstache są teraz znajomymi. Wooo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Ja jestem dość aktywny na last.fm :) Więc dołączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi