Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ciągle nie ma zapisu gry? Bo ja się tak nie bawię bez tego. :(. Czekam aż będzie. Jak na razie z tego tematu najlepsze są Stasia komiksy. Chyba je posklejam i będę sobie czytał na noc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 f5 zapisuje przeciez :) srry moj blad nie ma. Spytam sie tylko, jak sie otwiera dzrzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Enterem. ed: Wojzax, jesteś kochany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Prawde mowiac to czekam na nastepny odcinek komiksu bardziej niz na poprawiona wersje "Parszywej dwunastki". Lolik wiesz zdazaly mi sie takie wpadki przy demkach, ale przy pelnej wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Za szybko chciał ją wydać a nawet nie zauważył że ma tyle bugów. Stasiu rób komiksa :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomtron Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 U mnie się Niemiec zaczął kręcić w kółko i do mnie strzelać, a ja nie mogłem go zabić. Do tego strzelają przez ściany i są trochę głupi. 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikki Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Mnie się podoba :) Fajna grafika i dźwięki, ale nie ma muzyki! Na pewno jakaś by pasowała. Kolejny + za fabułę. Jednak gra ma naprawde sporo bugów i jak raz zginiesz to zaczynasz od początku. 3.5/5=4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 @Lolik: Zanim wrzucisz grę na Gmc, sprawdź najpierw sto razy, czy czasem nie ma jakiegoś buga :) Powinni zrobić stasiowi osobne podforum: "Komkisy Japanstacha na temat różnych gier :P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Wlaczylem gre i znalazlem sie w lesie, wcisnalem ESC i trafilem do menu, wlaczylem start, pogadalem sobie, poszedlem po bron, otwieram drzwi, a tu hyc! - dzwi sie na mnie zaciely i zadnego sposobu na ruch :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nacisnij Enter again i bedzie ok. Aha, Jesli chcecie zacac gre tam gdzie mieliscie zaczac nacisnijcie esc, i start :) sorki ale msialem wstawic tego screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak drzwi otworzą się na tobie można je zamknąć i się odsunąć :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi