Nobody Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Oświeć nas... Nie każdy grał w osu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jak wyobrażasz sobie multi w arkanoidzie? o.O Ponga jakiegoś z klockami? gracz numer dwa byłby u góry ekranu i miałby własną piłeczkę, która miałaby odwróconą grawitację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 A to już takiego czegoś nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Nie widziałem czegoś takiego ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Drugi gracz stawia działka strzelające do kulki i paletki! Mwahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Jaklub, czytaj temat. A co do multi, przecież w "Simba's Pride GameBreak" takie coś jest ;d, a dokładniej: kto pierwszy zdobędzie 8 desek na planszy, wygrywa (czyli level posiada ich 16) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ajaj, to wtedy byla fajna gra :P Ja najbardziej lubielem Sambe lambe czy jak to tam Mnie wkurza wyglad double blurra przy poruszajacym sie tle, jasli leci na poludniowy zachod jest ok ale jak w kazdy inny kierunek wyglada jak poprzerywany bur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Drugi gracz stawia działka strzelające do kulki i paletki! Mwahaha! To będzie fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 @Klejuch: Konga longa? Ja ciągle mam tą grę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Jaklub, czytaj temat. Nie zamierzam czytać kilkunastu tematów dla jednej (średniawej) gry. G-enjoy/Bagno powinien wiedzieć o czymś takim jak edit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Moim zdaniem gra zasługuje na 4/5 :) E: O sorry, zapomniałem, że mamy tutaj bugi itd wrzucać. Ok, więc zgadzam się z kimśtam, że tło jest wkurzające(jak dla mnie tylko jak się rusza). Rozgrywka jest ogólem ciekawa, ale można dostać niezłego zamuła mózgu, gdy masz 10 latających piłeczek rozmiaru największego, paletka jest minimalnej wielkości a do tego sputnik świruje nad głową. E2: 1.Zauważyłem, że do gry wsadziliście muzyke dołączoną do fl, przeznaczoną do użytku NIEKOMERCYJNEGO. 2.Raz mialem fps 61/60 wtf? 3.Gra jest lekko za trudna :) 4.Możnaby dodać zwiększenie grawitacji, jak w "break quest". Póki się trzyma PPM jest lekko zwiększona grawitacja, jednak jest pewien pasek "energii", który się zmniejsza wraz z użyciem. W tej grze można by zrobić, że się bardzo powoli doładowywuje ten pasek,albo nowego power-upa, który naładuje go(pasek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 A jak ja mam to rozpakować bo jest napisane że ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 A jak ja mam to rozpakować bo jest napisane że ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone :[ http://www.7-zip.org/ <- tym rozpakuj 1.Zauważyłem, że do gry wsadziliście muzyke dołączoną do fl, przeznaczoną do użytku NIEKOMERCYJNEGO. To gra niekomercyjna, więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Moim zdaniem gra zasługuje na 4/5 :) E: O sorry, zapomniałem, że mamy tutaj bugi itd wrzucać. Ok, więc zgadzam się z kimśtam, że tło jest wkurzające(jak dla mnie tylko jak się rusza). Rozgrywka jest ogólem ciekawa, ale można dostać niezłego zamuła mózgu, gdy masz 10 latających piłeczek rozmiaru największego, paletka jest minimalnej wielkości a do tego sputnik świruje nad głową. E2: 1.Zauważyłem, że do gry wsadziliście muzyke dołączoną do fl, przeznaczoną do użytku NIEKOMERCYJNEGO. 2.Raz mialem fps 61/60 wtf? 3.Gra jest lekko za trudna :) 4.Możnaby dodać zwiększenie grawitacji, jak w "break quest". Póki się trzyma PPM jest lekko zwiększona grawitacja, jednak jest pewien pasek "energii", który się zmniejsza wraz z użyciem. W tej grze można by zrobić, że się bardzo powoli doładowywuje ten pasek,albo nowego power-upa, który naładuje go(pasek). Dokładnie, niekomercyjnego. Nie dorzuciliśmy muzyki z FL. Z soundtracku imphenzi. Tak czy siak, mamy dla Was dużo niespodzianek jeszcze. Dlatego nie oceniać mi tu gry. Chcecie multi? Składajcie się na dedyka. Progress: 70PLN/3 108PLN (Nie, nie będzie możliwości hostowania dla Was. Jeden master serwer i ranking) E3: Koncepcja hud'a, zignorujcie teksty pod nim. Zrobiłem sobie w gimpie :) Ta część na samym dole zanika po kilku sekundach oraz pojawia się przy każdym nowym utworze/poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 The Legends of Arkanoid - Syntetic PowerUp Action Movie! Jutro beta 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Heil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Szkoda tylko, że robione w GMie. -- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mmph, może głupotą będzie ustalanie wymagań gry robionej w gmlu, ale eh. Ta sytuacja tego wymaga. Procesor: Pentium 4 2ghz z technologią Hyper Threading RAM: 512MB Karta graficzna: 128MB z obsługą DirectX 8 Mysz, klawiatura, dźwięk. Nie, te wymagania nie są zawyższone. To minimalna wymagana konfiguracja do grania w TLOA na najwyższych ustawieniach przy ostrej sieczce. Za to minimalna wymagana konfiguracja jest taka sama jak minimalna wymagana konfiguracja do gm'a 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 To minimalna na najwyższych ustawieniach przy ostrej sieczce.Coś tu nie gra... A tak serio: Sprawdzałeś, ile gra zajmuje ramu, czy może te wymagania to zwykłe domysły ;/ ? Bo jakoś wątpię, żeby to wymagało 128MB grafiki O.o I do tego procesor zaledwie 2gh...? :P A hud moim zdaniem nie pasuje do stylu grafiki w całej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ale musze przyznać że efekty coraz fajniejsze, tylko prosze, tło zmieńcie, albo niech chociaż będzie statyczne bo te ruchome paski strasznie dają po oczach. Ale i tak wciąż wstrzymam się z oceną bo sądze że będzie coraz lepiej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 TLOA Beta 2 - bez muzyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 ERROR in action number 1 of Draw Event for object o_draw_ontop: Error in code at line 15: if global.mp3_n != 0 && global.mp3_now_n != 0 then { at position 33: Unknown variable mp3_now_n Pupa blada, utwory muzyczne nie mogą być otagowane cyrylicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Coś tu nie gra... A tak serio: Sprawdzałeś, ile gra zajmuje ramu, czy może te wymagania to zwykłe domysły ;/ ? Bo jakoś wątpię, żeby to wymagało 128MB grafiki O.o I do tego procesor zaledwie 2gh...? :P A hud moim zdaniem nie pasuje do stylu grafiki w całej grze. Sprawdzałem, tyle wymaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Ej no, a do betatesterów to nie łaska mnie dać?? :< Postów: 333 Shocker pół szatana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Widzę napływ tego na różnych forach XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Widzę napływ tego na różnych forach XD A jak napiszę The Legends of Buraki to też poznasz? :D No tak, reklamujemy tą grę na "wielu" forach. E: Beta 2 z muzyką - http://www.mediafire.com/?sharekey=e9a67f9...e018c8114394287 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Byłbyś tak miły i wrzucił na inny hosting bo nie mogę tego pobrać :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Tak, masz: http://www.yoyogames.com/games/show/69853 Ah no i good news, możecie własne tła wrzucać do "backgrounds/". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Zrobisz obsługę padów ? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Super menu :thumbsup: i tak dalej :) . Oo o o zrób np. Mega Pack Level w której znajdują się dodatkowe poziomy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi