mallo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mam problem z grą theme park world: kiedy go włączam pokazuje mi się pytanie czy ma wysłać raport o błędach. Próbowałem już zmenić tryb zgodności. I tak nie działa. Ma ktoś jakiegoś patcha? Pomóżcie! Proszę! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tak właśnie działają cracki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Też miałem z tym problem. Trzeba patcha (lub inną wersję gry kompatybilną z XP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ale ja mam ze sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ale ja mam ze sklepu. Wzorzec patrzenia na wszystkie posty (lub błyskawicznego pisania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 tak, to crack niestety.^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Ale ja mam ze sklepu. Guombie, nie kłam. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 The power of Dziab has been revealed :) Sciagnij lepszego cracka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Sciagnij lepszego cracka :) Lepiej nie proponuj. @temat: Kup sobie oryginała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Lol'd, tutaj masz Super extra crack To tylko zart bez warnow plox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Kup sobie oryginała... Jak tego nigdzie już nie sprzedają! Przynajmniej na pecetki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dziecko,jest jeszcze allegro i parę innych sklepów internetowych...Jak nie znajdziesz to trudno. Wpisz nazwę w Google i 4 link od góry :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Dziecko,jest jeszcze allegro i parę innych sklepów internetowych...Jak nie znajdziesz to trudno. Wpisz nazwę w Google i 4 link od góry :D Mówisz o tym? peb.pl/strategiczne-ekonomiczne/142619-rapidshare-theme-park-world-pl.html Lol'd, tutaj masz Super extra crack To tylko zart bez warnow plox Jeszcze kogoś tym wystraszysz! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Mallo, skończ z gierkami i idź na podryw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi