Rikitiki. Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tak jak w temacie, pochwalcie się na jakim sprzęcie gracie w swoje ulubione gry. Mouse: Razer Diamondback 3G Mousepad: Razer Goliathus (Control) Keyboard: Razer Lycosa Headphones: Razer Piranha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mysz: Razer Deathadder (czas reakcji 1ms, odświeżanie 1000Hz, 1800DPI, 5 przyciskow, teflonowe ślizgacze, cudo <3 , a4techy do piachu - nie mogą się równać nawet z tą myszką) Podkładka: Steelseries QcK Mini (nie ślizga się po biurku, bardzo dobry materiał na wierzchu po którym myszka śmiga aż miło) Headset: Steelseries Steelsound 3H (nie jest to coś najwyższej klasy, ale słuchawki dają bardzo ładny dźwięk z pięknym basem; mikrofon tylko nie najlepszy, ale na voice chat wystarcza jego jakość) Klawiatura: jakiś Multimedia Keyboard bez podanej firmy, ale na obecną chwilę mi wystarcza w zupełności Gamepad: Manta Dragon MM-801 (fajne cacko, ale już ruski rok go nie używałem, bo chyba jest uszkodzony nawet) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mysz: Razer Deathadder + Pentagram P1511-1 - dodam tylko, że Marmot ma rację ta myszka jest boska Klawiatura: Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 v1.0 Słuchawki: Creative HS-600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mysz: Logitech G5 Podkladka: jakas rozpadajaca sie juz za pare zl Klawiatura: Media-Tech Halifax Mt1406 Sluchawki: Sennheiser HD202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 <h3 class="r">http://www.cirque.com/cpages/?page=24 cirque easy cat touchpad</h3> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 mysz - "a4 tech" jakieś gówno za 10 zł, klawiatura- jakieś gówno za 10 zł, wcześniej mialem lepszą, za 20, ale rozpieprzyla sie jak bilem rekord w spartanie podkladki - brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mysz i klawiatura, jakies silverCrest z Lidla, dziadek kupil przed smiercia( :) ). I nie mam podkladki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mysz A4 Tech X7 Gaming Mouse (2500DPI), jakaś pr0 klawiatura a4 techa za 60zł o_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Nie wiem jak wy, ale ja do gry mam 2 pady sixaxis :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 A ja z kolei pada od X360 i DualShocka 2 :) IMO ten drugi kiczowato się spisuje w shooterach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Nie wiem jak wy, ale ja do gry mam 2 pady sixaxis :P Jakoś Dualshock 3 wydaje mi się lepszy. Sixaxis jest jak lekki kawałek plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 IMO ten drugi kiczowato się spisuje w shooterach. Moim zdaniem każdy pad kiczowato spisuje się w shooterach ;p Ja mam laserową mysz z TESCO za 15zł i zabrudzoną klawiaturę Logitecha, ale to mi zupełnie starcza do mojego ulubionego pasjansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mi lepsza mycha do osu potrzebna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 A ja gram na padzie logitecha, kupiłem go za jakieś 500 zł. Mycha A4 tech, taki sobie szajsik, klawiatura logitecha, a głośniki 5+1 Creative. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 A ja mam kabel bezprzewodowy :unsure: A tak naprawdę to mam klawiature jakąś firmy tracer,pad tracer,głośniki creatiwe za 300zł ,kierownica manty, myszkę Prestigio,i słuchawki bezprzewodowe Philipsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ja mam jakieś majkrosofty (w sensie klawiatura i myszka), bezprzewodowe (niestety). A reszta: słuchawki z prenumeraty CD-A Manty, mikrofon media-techu za 10 złotych. Wszystko daje radę ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Klawiatura: Tracer za 12zl Mysz: A4Tech OP-320 (nie narzekam) + do tego głośniki 5.1 EasyTouch Engine :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Klawiatura: Tracer Shit-Version 69. Mysz: H*j go wie, ale ma jakieś logo z literą "M". Słuchawki: EasyTouch MegaShit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Mysz: Media-Tech TRICO MT1020 - Mam juz ja ok 2-3lata ale i tak swietnie dziala Klawiatura: jakis niemiecki shit Sluchawki TDK HP100 Mikrofon: ENCORE nie ma nic wiecej napisanego xD no i tablet ale to nie do grania juz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi