Skovv Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Siema. :] znalazłem !!!TO!!! tu na forum w jakimś temacie.Super przykład ale może ktoś dorobić sterowanie myszką?no i jak można to kucanie itp.Albo lepiej dać jakiś art lub przykład z tymi rzeczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nikt za ciebie gry nie zrobi.Ale poza tym to przykładów nie warto przerabiać,chyba że gruntownie(są one po to abyś mógł się z nich czegoś nauczyć). Najpierw dobrze poznaj 2D,a potem 3D,bo jak na razie to kiepsko ci idzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nie zniechęcaj go:) Obecnie nie mam czasu(dziś studniówka,jutro to wiadomo co ze mną będzie), ale na wtorek mogę spróbować to przerobić. Nudzi mi się po próbnej maturze. Napisze ci na pw jak się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Nikt za ciebie gry nie zrobi.Ale poza tym to przykładów nie warto przerabiać,chyba że gruntownie(są one po to abyś mógł się z nich czegoś nauczyć). Najpierw dobrze poznaj 2D,a potem 3D,bo jak na razie to kiepsko ci idzie :D Wszyscy tak piszą. "Najpierw naucz się 2d, a potem myśl o 3d.", "Nikt za ciebie gry nie zrobi." itd. Mi jakoś PsichiX zrobił sterowanie myszką do mojej gry 3d (no dobra, poprawił, bo było źle. Ale zrobił). Co do Skova, to radzę ci, żebyś zmienił przykład. Ten jest dość cienki. Wejdź na game maker community, albo na 64 digits (nie wiem, chyba zamknęli digitsy, dawno nie bylem na kompie). Poszukaj. Ten przykład jest cienki. To tyle ode mnie. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovv Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ehh...nie umiem szukać...nie znalazłem nic 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 jak chcesz to moge Ci zrobić plansze, napisać fabułę, zrobić muzykę, fajne efekty :D tylko jest jeden problem... tego wszystkiego nie potrafie :( <haha> A teraz poważnie... nie wyznaczaj sobie celów których nie zdołasz osiągnąć :) wiem bo sam tak wiele razy robilem :P najpierw spróbuj samemu pokombinować a jak czegoś nie będziesz wiedział zapytaj na foeum... ale nie pytaj o wszystko co CI do gry potrzebne... spróbuj wykonać cos samemu :) pzdr I kliknij "Edytuj" a nie spamuj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Plose, poszukaj se jakiegoś przykładu 3D https://gmclan.org/up1717.html ( Mój UP ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi