LolikZabijaka Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam zrobiłem ten temat abyśmy mogli poznawać historie naszych Temaów. Zacznę od siebie. Mój team nazywa się DISK PROJECT załozyłem go rok temu. Logo mojego teamu przedstawia niebieska dyskietka na czarnym tle z pomarańczowym napisem na nalepce "DISK PROJECT" Wydane przez DISK PROJECT gry to : Easy Man 7.1 ocena 2/5 Easy Man 7.2 ocnea 1/5 :P Strażnicy Olsztyna ocena 3/5 Pongi ocena 3/5 Carzy Pong ocena 3/5 The Dirty Dozen DEMO ocena 3/5 Pordukcje w toku: The Dirty Dozen FuLL zapowiedź ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Interesujące oceny ;] Żadne gry jakie powstały w PB Game Studios nigdy nie pojawiły i nie pojawią się na łamach GMC ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Ja mam tim, więc tak. Mam pod lewą pache Snake, oczywiście się nie chwaląc to on się opierdala i podpisuje się pod moim dziełem... groził mi zabiciem skarpetki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 LOLny temat ale się pochwalę ;p Mój team nazywa się "Atom Games" założyłem go 2 lata temu. Logo mojego teamu przedstawia Napis Atom Games a za nim atom(jak mieliście chemię,to powinniście wiedzieć ocb.) Wydane gry to (Nie będę pisał wszystkich,bo pierwsze były tragiczne): Crazy Labirynts 3 ocena 3 gwiazdki Efti ocena 3 gwiazdki Lollu Adventure ocena 4 gwiazdki Megaman the fear factory 4 gwiazdki Pordukcje w toku: Jony Thief and the Magic Triangle no jeszcze długo,bo czegoś mi brakuje... A temat do zamknięcia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 TEAM - DRUŻYNA A teraz zapytam was, kto oprócz Lolika jest w Disk Project. Prezentujecie gry, zaprezentujcie składy. Wszak "jednoosobowe teamy", mimo że najbardziej trwałe, tak naprawdę nie są teamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Wszak "jednoosobowe teamy", mimo że najbardziej trwałe, tak naprawdę nie są teamami. E tam ;p . To co to niby jest, nick? pseudonim artystyczny? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Jak jesteś sam to po prostu sie podpisujesz nickiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Kij prawda. Po co się zawsze podpisywać nickiem? Może nie każdy chce? Zresztą, zawsze taka nazwa nawet nibyteamu, nawet utworzona od nicka jedynej osoby będącej w nim, lepiej brzmi od samego nicka w wielu przypadkach :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 TEAM - DRUŻYNA A teraz zapytam was, kto oprócz Lolika jest w Disk Project. Prezentujecie gry, zaprezentujcie składy. Wszak "jednoosobowe teamy", mimo że najbardziej trwałe, tak naprawdę nie są teamami. Wiem co znaczy TEAM :) a co do twojej uwagi to mój disk project miał mieć dwie osoby ale jeden pajac się rozmyślił i zrezygnował i tak już zostało :) chyba nie ma w tym nic złego nie ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 W sumie ten temat to nie taki zły mógłby zostać, przynajmniej nie będzie spamu z team'ami EDIT: Kurw... No i pet mi "dedł" :death:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Yea Mistyk lol team założyłem go 1 minutę temu. Logo to zgniła marchefka na tle białej skórzanej skarpetki z dziurą u małego palca z napisem na dole "lol życie". Szukamy budowlańca, hydraulika, elektryka i sprzątaczki. Przydałby się jeszcze jakiś muzyk który by nam przygrywał dode podczas żmudnej pracy tworzenia toi-toi. Ja obejmuję prace jako tester kiełbasy które zrobimy (zgadnijcie co z nimi robię) Wydane Przez nas gry to: Nie robimy gier ;o Produkcje w t(ł)oku Kiełbasa Krakowska SUKAM OSUP DO TEAMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 mój team jest 4 osobowy i jest got :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Września 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Nasz team nazywa się NewIdea Studio. Został założony w czerwcu tego roku. Skład: -Ja -progio! Od samego początku istnienia naszego teamu pracujemy nad jedną grą: Lavenguard Project Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 hmph... Mój team zwie się "GameBase", a założony został w kwietniu. Mieliśmy zajmować się głównie tworzeniem gier, ale przez mój mózg, który co chwila wpada na nowy pomysł, wydaliśmy na świat parę narzędzi i dodatków (większość do GM). Logo nie przedstawia nic konkretnego... przekrzywione literki "G" i "B" na niebieskim, owalnym tle i obok jakiś napis ;D W teamie mam 3 osoby: Ja - programista, grafik i "pozyskiwacz informacji"... czyli reverse engineer SilverSheep - programista Kofel - programista aplikacji webowych, webmaster Projekty: Game Protector - 4 gwiazdki Instant Player Offline - 4 gwiazdki GM Extractor - 3 gwiazdki MemExtractor - 4 gwiazdki GMThreads - 5 gwiazdek Xtend DLL - brak oceny (nad wszystkimi sam pracowałem, ale to szczegół xD) i w produkcji mamy: ChronoSword - RPG akcji (mój projekt) Imagine Reader - Czytnik RSS (mój i SilverSheepa projekt) CMS bez nazwy - CMS pisany przez Kofela ;D Nasza strona: http://gamebaseteam.eu lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Moim teamem nie ma się co chwalić jedna gra i jeden członek czyli ja Mój team nazywa się grand-studio loga jeszcze nikt nie widział ale jest to czarne drzewko na zielonym tle tu jest jego premiera na gmclanie copyright oczywiście sobie zastrzegam do tego loga. Jak już mówiłem w teamie jestem tylko ja ale przydał by się jakiś grafik ;) bo słabo u mnie z grafiką. Projekty: The ball kulka - 2 gwiazdy i w produkcji jest: Crazy Road Zapomniałem o stronie: www.grand-studio.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Panie, Tuxmany i panowie, pragnąłbym przedstawić nasz team o wdzięczniej nazwie (no nie ;p ?) ŻRYJ TEAM. Nasz team zajmuje się przemytem plastikowych bąb heleowo-kwantowych z afganistanu na wyspy Puka-Puka które znajdują sie w oceanii. Miejscowe prymitywne ludy w zamian sprzedają nam niewolników - których to następnie wymieniamy na towary w watykanie, luksemburgu i południowej Malezji Obecny skład: -Globi (szerzej znany jako Wyziew Południa) -Marrac (Tubylcy z wysp puka-puka, a zwłaszcza z Wysp Dziewiczych nazywają go: Skalny Dewiant) Żeby dołączyć do naszego teamu musisz posiadać: - Tatuaż w kształcie lewego palca u nogi tuxmana - Koło od malucha - Ponton - Kałasz na pedały - Głośniki z pirytu Obecnie staramy wymienić niewolników na nową (starą ?) karte graficzną dla Marraca - gdyż jego marzeniem jest posiadanie karty z rodziny Voodoo - jego zintegrowany syf nie dorasta tej karcie do brody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 mój team jest 4 osobowy i jest got :c U mnie jest 9 osób + koledzy z PComputer w Szczecinku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 I po co wam tyle osób. W moim teamie w zasadzie jestem ja, oraz tymczasowo mam pomocnika wolontariusza dodatkowo na stanie i prowadzę pertraktacje z paroma grafikami wolontariuszami, którzy by byli chętni do graficzenia jak skończę silnik pisać wraz z pomocą pomocnika wolontariusza. Ja tam nie widzę sensu więcej osób mieć w teamie, bo i po co. Nawet sam mógłbym pisać, a tylko grafików wynająć, ewentualnie muzyków jakby mi się nic nie udało zrobić, ale pomoc na razie się trochę przydaje przy ogólnym braku czasu. A jak kogoś to ciekawi, to mój team nazywa się Halve Studio, oficjalnie jestem w nim tylko ja, a w rzeczywistości nie tylko ja dbam o produkcję. Jak na razie został wydany tylko Resource Protector, ale to się zmieni, może w ciągu roku jak się uda wyrobić ;x . Są trzy projekty, z czego dwa zostały zaczęte, a jeden w planach tylko. Zobaczy się jak pójdzie, może coś będzie, może nic. Ja mam nadzieję, że chociaż jeden z tych projektów wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Bo ja wiem po co? Im więcej, tym lepiej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 I mniejszy sukces dla każdego co zrobił razem gre(bądź krakofską) :] Ja nadal SUKAM osup do mojego temu!! Szczegóły w profilu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Mój team jest boski. Twój warn już też. Borek Eee tam, wtórni się zrobiliście w tych warnowych podpisach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Lol i że niby masz 17 lat ? MATKO. CO DOPIERO BYŁO GDY MIAŁEŚ 10 :o Musiałeś być głupiutki jak doda, baaa, nawet bardziej :/ Weź się ogarnij stary, udajesz śmiesznego, nie jeden 10-12 latek na tym forum ma mniej nasrane we łbie niż Ty :o Matko, znowu mam ochotę wyjść po jego poście. I co, ulżyło ci? Warn. Woock. Baa, nawet nie wiesz jak. lol różowy lol @Temat: Sunline Studio -Przetłumaczone kilka tomów mangi Pokemon Advance. -Projekt w który zaangażowanych jest kilka b. znanych osób z forum. Przygodówka Point'n'click Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 POŁĄCZONO TOPIC Z ORYGINALNYM ja zaczne,więc dużo osób ciągle marudzi,że kogo mam w teamie no to DROBIK TIM: -to ja -brat -kolega kolega robi grafike brat modele,c plus,3dsmax,blender,u3d,cinema 4d,true vision ja robie modele,grafike,postacie,gameplaye,muzyke,testy,doradzam i rządze jeszcze mój pies,pociesza mnie,daje mi inspiracje,czasem robi kupe jak masz swój team to możesz go przedstawić tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 1. Był już taki temat. 2. Nie robię gier, więc nie mam teamu. 3. Wspójczuje bratu i koledze. EDIT: kolega robi grafike ja robie modele,grafike Ciekawe kto więcej oO brat modele,c plus,3dsmax,blender,u3d,cinema 4d,true vision :mellow: ja robie modele,grafike,postacie,gameplaye,muzyke,testy,doradzam i rządze Nom, rządzisz stary, dawaj dalej! jeszcze mój pies,pociesza mnie,daje mi inspiracje,czasem robi kupe I'm sorry, but i can't comment that... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 2. Nie robię gier, więc nie mam teamu. to co tutaj robisz? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 @chyba pierwszy topic : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...74&hl=teamy 1. Nie robie gier, wole zabawe kodem. to co tutaj robisz? dry.gif a kto powiedział ze na tym forum przebywają osoby tylko te ktore tworzą gry? śmiem twierdzic ze połowa albo i wiecej nie planuje ani nie tworzy zadnej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Są takie osoby które w tej chwili nie robią żadnej gry ale są takie które żadnej nigdy nie zrobiły i takie osoby potem oceniają gry w sposób np. zrobiłbym to lepiej!, kod badziewny... można było to zrobić lepiej, albo np. nie no weź grafikę lepszą by mój pies narysował... jak jesteście tacy pr0 to pokażcie jak wasz pies rysuje grafikę i jak piszecie super niebadziewny kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Interesujące oceny ;] Żadne gry jakie powstały w PB Game Studios nigdy nie pojawiły i nie pojawią się na łamach GMC ^^ * cough Bullshit :D PB Game Studios to nie "tim". Jak dotąd nie wydaliśmy żadnej gry, jedna powstaje. Jest nas 18-stu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Są takie osoby które w tej chwili nie robią żadnej gry ale są takie które żadnej nigdy nie zrobiły i takie osoby potem oceniają gry w sposób np. zrobiłbym to lepiej!, kod badziewny... można było to zrobić lepiej, albo np. nie no weź grafikę lepszą by mój pies narysował... jak jesteście tacy pr0 to pokażcie jak wasz pies rysuje grafikę i jak piszecie super niebadziewny kod. Czasem jak mam czas co sobie coś tam zmaluje ale wiem jak się gry robi dlatego wiem jak je oceniać, przecież kacz de klałnowi nie wstawie 5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi