drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Tytuł: DROBIX Gatunek: gatunek (bijatyka jakby coś jak matrix,efekty) Opis: To moja nowa gra co robie,bijatyka będziemy się bić postaciami różnymi,ludzie i inne stworzenia jak roger z tekena,postacie posiadają jakby nadludzkie moce,tzn mogą wzbijać się jak bocian do góry i kopać w powietrzu,różne efekty matrixowe są w grze,głównie slommoszyn Autorzy: DROBIU,drobik tim Screeny: NIE MA ALE BEDA A TERAZ JEST GAMEPLAY Z WALKI UCHWYCONY https://gmclan.org/up5029_4_walka2.html https://gmclan.org/up5029_4_walka3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 1. Zajmij się jednym, albo nie dawaj przy każdej okazji zapowiedzi... 2. Zniechęcająca nazwa. 3. Walka wygląda co tu dużo mówić, dziwnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Kolejna jego bijatyka, i po paru postach będzie pisało "NIE KONTYNUUJE GRY BO WSZYSCY MÓWIĄ ŻE TO SYF", rób se co chcesz, nie interesuje mnie jak potoczy się los tej gry, ale pewnie będzie kolejny syf... EDIT: To wygląda jakbyś sobie jaja robił... EDIT2: Ta gra wygląda jak syf, postacie sie dziwnie ruszają, graficzki nie są takie fajne, przenikają czasem przez podłogę...2/5 EDIT3: Widząc że drobiu wstawił sobie 5, ja wyrównując automatycznie daje 1. Dziękuje panu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Kolejna jego bijatyka, i po paru postach będzie pisało "NIE KONTYNUUJE GRY BO WSZYSCY MÓWIĄ ŻE TO SYF", rób se co chcesz, nie interesuje mnie jak potoczy się los tej gry, ale pewnie będzie kolejny syf... EDIT: To wygląda jakbyś sobie jaja robił... EDIT2: Ta gra wygląda jak syf, postacie sie dziwnie ruszają, graficzki nie są takie fajne, przenikają czasem przez podłogę...2/5 to jest początek a nie demo <_< a tak w ogóle zastanawiaj się wcześniej a nie edetuj posta 5 razy,nawet byś takiego syfu nie zrobił,jedyny syf to masz na twarzy,dlatego twoja ksywa to grabarz,bo siedzisz w dziurze i nikt nie widzi cie ta gra to będzie hit i tyle,możecie sie śmiac z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 to jest początek a nie demo <_< Ale i tak nie jest ciekawa... EDIT: Zamiast dawać w zapowiedziach i zaśmiecać Zapowiedzi zrób demo i pokaż a nie jeden durny filmik i tylko SPAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 No to tak: Zapowiada się ciekawie. Ty nie dałeś tak jak wszyscy screenów, na których nic nie widać. Popieram wrzucanie gameplay'ów. Czekam, co z tego wyjdzie. PS. Tak trochę dziwnie (niedopracowanie?) walczą. Popraw to. Na razie 4/5 (głowa mnie boli, to się zlituje i dam to 4 :) ) EDIT: a tak w ogóle zastanawiaj się wcześniej a nie edetuj posta 5 razy,nawet byś takiego syfu nie zrobił,jedyny syf to masz na twarzy,dlatego twoja ksywa to grabarz,bo siedzisz w dziurze i nikt nie widzi cie ta gra to będzie hit i tyle,możecie sie śmiac z tego Chłopaki, uspokójcie się. Możecie się wyzywać na PW albo GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 niema to jak mala prowokacja co? to nie jest film z gameplaya tylko na szybko wydziergana animacja w jakims programie do grafiki 3d. jak wyglada atak w grze komputerowej? - wciskasz klawisz - postac wykonuje animacje. a tu mamy jedna ciągłą animacje, bez przerw ktore musialy by wystapic podczas gry gdy gracz wcisja przyciski kolejnych atakow... zycze sukcesow w robieniu kolejnych animacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 4/5 I tak projekt umrze szybciej niż nastąpią ferie zimowe i jeden dzień krócej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 to jest walka czy "macanka"? tragicznie wygladaja udezenia i poruszanie sie bohaterem..., i gdzie jakas normalna grafitacja O_o, bo w jednym momencie gosc unosi sie w powietrze i wymachuje rekami (PS. to mialo byc uderzenie? >_>) Jedyne co zasluguje na pochwale, to grafika, to jest dobre ;) PS. NIe chce Cie zniecheciec, rob dalej :) PS2. W czym robisz ta i inne gry? bo nie wydaje mi sie zeby GM uciagnol takie modele :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Coś, co nie żyje nie może umrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Świetna gra! Myślę, że pełna wersja będzie jeszcze leprza! PIONTECZKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 niema to jak mala prowokacja co? to nie jest film z gameplaya tylko na szybko wydziergana animacja w jakims programie do grafiki 3d. jak wyglada atak w grze komputerowej? - wciskasz klawisz - postac wykonuje animacje. a tu mamy jedna ciągłą animacje, bez przerw ktore musialy by wystapic podczas gry gdy gracz wcisja przyciski kolejnych atakow... zycze sukcesow w robieniu kolejnych animacji... to animacja szkieletowa liczona w czasie rzeczywistym,grałeś w spore coś na takiej zasadzie,a ciosy delikatne bedą bez krwi bo to dla dzieci gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Screeny: NIE MA ALE BEDA A TERAZ JEST GAMEPLAY Z WALKI UCHWYCONY https://gmclan.org/up5029_4_walka2.html Tak jak mówił @copoconaco to nie żaden gameplay tylko animacja. I jestem prawie pewny że na tej kiepskiej animacji się skończy ten cały projekt, tyle co mam do dodania od siebie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 zgadzam sie z Xarfron'em, lul bijatyka dla dzieci? ehh..., no dalej mistrzu nie powiedziales w czym tworzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 mój brat powiedział,że robią na Havok Game Dynamics,jakoś tak,może coś pszekręciłem :jezor: edit plus: a potem z tego za Havoka idą do 3ds maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 co?! czyli jednak nie Ty to robisz tylko twoj brat a w autorach jest: Autorzy: DROBIU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Drobiu to jeden wielki prowokator. Zamknijcie temat i będzie po krzyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisieK-GM Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 @UP dokladnie, tak bedzie najlepiej, zakladanie tematu z zapowiedzia co 5 min, jak tylko przyjdzie jakis nowy pomysl do glowy nie ma sensu... temat do zamkniecia lub do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 @Grabarz: Powiedziałem, że dam czwórkę, bo mnie głowa boli :) Już przeszło, to trzeźwa ocena: Grafika fajna, ciekaw jestem, czy twoi koledzy sami robią modele, czy też ściągają z neta. Walka do poprawy, jak już napisałem. Ale mógłbyś dodać do credits twojego brata i kolegów. Naprawdę. Ja popieram ten projekt, mam nadzieję, że wyjdzie coś fajnego z tego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 nowy gameplay https://gmclan.org/up5029_4_walka3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Daj exe, bo przypuszczam, że to sceneria z pierwszego lepszego programu do grafiki 3d. :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 do puki nie zobacze dema, nie uwierze... tlo calej sceny wyglada jak standardowy sky w cinema4d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 8 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Boże bo ktoś lepszy się znalazł co robi niż wy swoje denne wypociny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Jakbym był modem byś dostał warna za double-temat combo z prowokacją. Ale na szczęście, nie jetem... Już widzę, że kamera tak działa w czasie rzeczywistym, a postacie kilkoma klawiszami mają tak bogaty zakres ruchów. To jest ta sama gra - także mogę zacytować swoją poprzednią wypowiedź, którą (jestem z siebie taki dumny... ^_^) sprowokowałem autora do "przerwania prac nad grą". Cudzysłów celowo. Ta gra nigdy nie wyjdzie, a jak wyjdzie, to będzie zwykłym syfem. Nie traktuj tego źle, możesz (właściwie możecie) to przyjąć jako motywację do działania, no ale, takie jest moje zdanie. I jeszcze zobaczycie, że będę miał rację... ^_^ Filmik nie przedstawia walki, tylko kilka razy tą samą animację. A jedyne 5 sekund alki w grze jest zrobionych super-dennie. A poza tym - nie wyobrażam sobie realistycznego wyglądu bijatyki nie na animacji szkieletowej... Ale jakby nie było, powodzenia. Z tą różnicą, że teraz jest to cały czas animacja, a nie kilka razy ta sama... :) Nie drobiu, nie odpisuj na ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Nie martw się, nie zniechęcaj się, rób dalej choćby nie wiem co! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jak idą prace nad grą? Kiedy demo? Bo nie mogę się doczekać... :) PS: No co, jestem ciekaw, jak tam postępy nad grą. Tak mi się spodobały filmiki i podejście autora, że wprost nie mogę się doczekać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A mi się tak spodobało, że jesteście tacy naiwni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jakbym był modem byś dostał warna za double-temat combo z prowokacją. Ale na szczęście, nie jetem... gdzie jest double post dzieciaczku?słabo śledzisz moje tematy bo dp się wziął z usunięcia postu pomiędzy, z twoim podejściem i obiektywizmem nie nadawałbyś się nawet na sprzątaczke bo byś nie wiedział od której podłogi zaczynać :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 byś dostał warna za double-temat gdzie jest double post dzieciaczku? Już rozumiesz? z twoim podejściem i obiektywizmem nie nadawałbyś się nawet na sprzątaczke bo byś nie wiedział od której podłogi zaczynać To, to ja bym powiedział o Tobie, nie wiesz co chcesz robić, tylko ciągle zaczynasz coś od nowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Cześć lowrider :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi