Makary155 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przekształciłem przykład menu ZeroXbota tak, aby używało się myszki. Nadal jest bardzo prosty w konfiguracji, dodałem skrypt na tworzenie przycisków. Oto link: https://gmclan.org/up1510_11_button_menu.html Wszystko jest opisane w skryptach. Działa dla niezarejestrowanych jeśli zamiast draw_roundrect_color użyjemy draw_roundrect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Nie ma nic nadzwyczajnego w tym przykładzie ale dla początkujących na pewno się przyda 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zwyczajny przykład. Tylko trochę dodałeś, reszta jest ZeroXbota. Nic nadzwyczajnego. Jeśli następnym razem weźmie cię chęć zrobienia przykładu, zrób go sam od początku. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Last Post Dzisiaj, 15:20 W: Przykład menu obsługiwanego my... Autor: Ch3mical Miałem nadzieję na menu obsługiwanego myślami:( ... W sumie to naprawdę niewiele się różni od oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 jestem ciekaw czy chociaż masz zgodę autora na przerabianie i publikację :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 menu_set(3,x,y,200,50,5,true,c_red); menu_set_elements('Graj','Opcje','Wyjscie','cos'); THIS EXAMPLE IS AN EPIC FAILURE Jak dla mnie przykład słaby, nie wrzucaj czegoś z wersji pro, serio, to nie jest fajne, dodatkowo w tym przypadku psuje efekt, wolę już zwykłe prostokąty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Jeśli chodzi o to 'cos' to to jescza moja 'wina'(?), gdyż to miało pokazać, ze menu wyświtla tylko tle elementów ile jest wcześniej ustawione. Makary155 nie ma absolutnie żadnego pozwolenia (ale każdy może go edytować :P ) i chociaz cieszy mnie to, ze próbował coś z nim zrobić to jednak lekką przesadą jest robić przykład na podstawie przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Przecież nie napisałem że to moje i jak zamienić na lite. Ciekawe kto mnie jeszcze dzisiaj zgnoi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ale ta funkcja, której używamy tylko jeden raz, by stworzyć elementy menu jest bez sensu. Poza tym - takie se o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Pisałem, że to można też wykorzystać (tu pisze o moim) je jako okienka wyboru. Wtedy co wybór trzeba ustawiać elementy i akcje, a nie robić dla każdego skryptu oddzielny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi