propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 END OF STORY gatunek:strzelanka opis:demko, albo cos ala dodatkowej kampani do lucky daya przystosowane do konkursu yoyoy. twórcy Propaganja i Murdalow download: http://www.yoyogames.com/games/show/66247 screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 18mb heh trochę się będzie ściągać ale pewnie kolejna fajna gierka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Hm juz dawno pobralem i musze powiedziec, ze mi sie murdalow podoba :D Raczka rox. Zapodaj screen z gry zeby porownac :D(napewno jest roznica) Wtedy ocenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Te tła moim zdaniem nie pasują do postaci (najgorzej się prezentują światła w domach na początku). Może kiego filtra na to nałożyć by wszystko takie nieco bardziej odrealnione było? Poza tym miodzio, szczególnie muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A prosze cie bardzo: ale ostrzegałem że ta gra wygląda identycznie jak lucky day pod wzgledem grafiki i wiekszosci motywów, bo co tu duzo mowic - to bardziej nietypowe demo LD niz osobna gra ;] ten typek bez nogi to zombie. Jakby nie wylosowała mu sie maska gazowa to by było widać ;[ Te tła moim zdaniem nie pasują do postaci (najgorzej się prezentują światła w domach na początku). Może kiego filtra na to nałożyć by wszystko takie nieco bardziej odrealnione było? Poza tym miodzio, szczególnie muzyka. pokminie pokminie.. w sumie te swiatla w exeku wygladaja ciekawiej niz na tym filmiku. Spróbuję to nieco "umrocznić" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 mi się podoba,ale końcówka imho powinna być bardziej "emocjonująca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Gramy kobieta ? Jesli tak no to jest cool :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Gramy kobieta ? Jesli tak no to jest cool :D po czym wnioskujesz ze kobieta skoro na screenie widac tylko shotguna? :) Gramy tym kogo sobie stworzymy, edytor postaci included Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Skoro już o postaciach mowa. może zamiast full wypas edytor od podstaw, nie lepiej dać parę stereotypowych postaci, z którymi łatwiej się utożsamić? Na przykład harleyowiec, starzejący się policjant, sfrustrowany pisarz. Do każdej postaci dwa, trzy zdania czemu znalazły się w złym miejscu o złym czasie i jaka jest ich mocna/słaba strona. W opisach i imionach zawsze można nawiązania do klasyków kina grozy/SF dać, co też może zapunktować na konkursie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 no np takiego kapitana drobia dać co szczela jajkami albo coś a filmik fajny,szególnie screna od góry jak w sin city mroczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Skoro już o postaciach mowa. może zamiast full wypas edytor od podstaw, nie lepiej dać parę stereotypowych postaci, z którymi łatwiej się utożsamić? Na przykład harleyowiec, starzejący się policjant, sfrustrowany pisarz. Do każdej postaci dwa, trzy zdania czemu znalazły się w złym miejscu o złym czasie i jaka jest ich mocna/słaba strona. W opisach i imionach zawsze można nawiązania do klasyków kina grozy/SF dać, co też może zapunktować na konkursie:) a ja wiem? chyba jednak sklanialbym sie ku edytorowi. Elementow jest tak duzo ze na samym ukladaniu sobie typka mozna sie zawiesić na pół godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ok gra gotowa. Zapraszam do grania i oceniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 dobra gra,grałem na yoyo ,grafika jest ciekawa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Wczoraj nie mialem czasu napisze dzisiaj co w grze jest: Wybór postaci, nie zdazylem z edytorem ale mamy za to śmieszny motyw 'castingu' i możemy zaryczeć wrednym głosem NEEXT, i typek sie zmienia, Bronie: Pistolet, uzi-suzi, kałach, bazooka, szotgun, granaty zwykle i odlamkowe Sklep z paskudnym sklepikarzem w ktorym zaopatrujemy sie przed misjami system RPG (15 skilli, w Lucky day bedzie ok. 2 razy tyle) 2 rodzaje przeciwników, 6 misji (ale mozemy ustawiac gęstość przeciwników) ogólnie 60mb dobrej zabawy. grać i oceniać !!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Haha niezła gierka! Przeczuwam że wygracie :) Fajny motyw z tą reką. Do GMCanowiczów- wsadzajcie piąteczki, bo to wkońcu nasi ludzie ; O Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 gra nawet dobra :) przeszedłem 2 misje,kasy w miare miałem i potem se bronie kupiłem i skille mam dobre,fajnie zombiaka w kosmos bazóka wysłałem dobre to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No no, akcent na poziomie Pudziana. Strasznie razi w oczy "mutch", zamiast "much". Nie mogę za bardzo ocenić rozgrywki, bo miałem kilka fps/sec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 ej no wy marudzicie że ta gra taka i taka jak ona robiona jest w dzień przed sylwestrem tzn w ok 5 dni a czemu bo murdalow to mój brat kapuśniaki jedne!!!! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 a ja nie potrafię rozkminić kłódki! ;/ i czasami jest tak, że na mapce nie ma tego typa do trzepania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 kłódka wciskasz W jak znajdziesz dwoma wytrychami to miejsce gdzie zamek sie porusza i czasem trzeszczy, jak wytrych któryś nie jest na swoim miejscu to sie łamią i muka. A typy do trzepania - chodzi Ci o przeciwnikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 heh, zaraz spróbuje. tak. Chodzi o przeciwnika. wchodzę do gry idę idę i prócz tej kłódki nic do roboty nie było. 2 razem już normalnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 kręcisz wytrychami A i D ja się ruszą albo zatrzeszczą to dajesz W ja dobrze dałeś wtedy drzwi otwierasz,opanowane ma jestem drób :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Heh, gra fajna ale strasznie zabugowana, nogi wychodza poza cialo, niebo sie konczy, gdy podejde do konca mapy i mam tarcze, obracam sie i tarcze mam na ramieniu, wrog gdy do nie go nie zaczynam strzelac, nie strzela do mnie, idzie sobie w droga strone. (to ostatnie to chyba nie bug). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 "End of Story" Propy W GMClanie same topy klimat i szyk (choć w menu byk) ale bugów kopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 wrog gdy do nie go nie zaczynam strzelac, nie strzela do mnie, idzie sobie w droga strone. (to ostatnie to chyba nie bug). No logiczne, nie ma pleców w dupie to jak stoi plecami albo sie skradasz w odległości to cie nie zauważy. No gra ma pare bugów,nie ukrywam, sporo rzeczy po prostu nie zdążyłem zrobic, ehh te konkursy i napięte terminy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 No propa. Zajesuper Ci idzie na YoYo :) Od wydania gry dni jesteś 1st :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 No propa. Zajesuper Ci idzie na YoYo :) Od wydania gry dni jesteś 1st :) i co z tego,że 1? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Chociażby to że ma szanse na kasę. A jak nie to chociaż został zauważony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Chociażby to że ma szanse na kasę. A jak nie to chociaż został zauważony :) już dawno został zauważony chociażby przez serie back,sj,spartan,chyba zauważenie mu nie grozi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 i co z tego,że 1? :boxed: Jak będzie 1st, to pójdziemy na piwo, no nie drobik? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi