Sasi2 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Link do gry Laboratory Z tamtąd ściągajcie moją gre ale wystawiłem ją tylko poto żebysprawdzić czy podoba wam się pomysł gry jeśji tak to piszcie wtedy będe kontynuował produkcje gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nieźle, jak na (chyba) pierwszą grę. :) Przydałoby się poprawić grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 To moja druga gra pierwsza to nie wypał ale ja prosiłem o odpowiedz czy podoba się pomysł gry i czy to kontynuować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Kontynuuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Nie za duża ta gra (11MB) jak na 3 czy 4 levele?! :blink: Grafika do za przeproszeniem bani(:P), grywalność nie za wysoka, jedynie ta muzyka niezła (taka jak w FiFjE o ile się nie myle?). Mizeria... Jak na początkującego 3-/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Muzyke znalazłem w necie kilka lat temu faktycznie jest też ona w FIFA 2005 ale wykonawca muzy to: CAESARS PALACE a tytuł to: Jerk it Out Pamiętajcie nie oceniajcie surowo to tylko projekt Wejdz w temat Hobo Soccer spoko gra robiona w game maker Edit by Gooman: Nie pisz postów pod rząd od tego jest przycisk edit !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 CESEARS PALACE a tytuł to: Jerk it Out Ten zespół to Caesars :P . Pokażę ci dowód: http://www.caesarsweb.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Masz racje BP Ultimate pomyliłem się zaraz to wyedytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 W sumie, Caesars Palace możesz zostawić, bo za powstania nagrania Jerk It Out, zespół miał ten dopisek Palace, ale teraz już go nie mają, więc nie jest to większy błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 To ta piosenka z reklamy NIVEA tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasi2 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Tak też tam była a co ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi