Konopie Są Dla Ludzi Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Czesc zrobilem dobry wedlug drobika przyklad dla poczatkujacych no dobra jedziemy :thumbsup: tutaj macie linl http://www.speedyshare.com/692628315.html enjoy!!!!!! przepraszam za orty ale mam dyslegcje :crying: pliss prosze o wyorzumalosc bot o moj pierwszy przyklad na GMclanie ! :bye1: pozdawiam serdecznie Orty! gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chłopie! Wiesz ile tu jest takich przykładów i w większości jest nawet skakanie! Nie będę oceniał przykładu, bo to nawet początkujący powinni wiedzieć, chyba, że pierwszy raz (no może drugi) włączają program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Stycznia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 A ja mam gorączkę, nie widzę na oczy, też mogę robić błędy... Nie przesadzaj! Lecz swoją dysleksję, to cie nie zwalnia z prawidłowego pisania. Ostrzeżenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 to jest chodzenie a'la mario!? W mario była grawitacja i skakanie czego niestety tutaj nie uraczymy... takie coś to istna obraza gmclanu i jego użytkowników <_< niestety można tu wstawić jedną tylko ocenę: 1!!!!11OneOne!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Chyba nigdy w Mario nie grałeś człowieku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indrycho Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 o żal i pomyśleć, że ja też mam dysleksję... tak w ogóle błędy które popełniłeś nienależącą do charakterystyki dysleksji, ale to szczegół... dobra ściągnąłem przykład, otwieram i widzę jakiś kwadrat na prostokącie, no dobra sprawdźmy to (myślę sobie), niby jest chodzenie w lewo, w prawo, naciskam strzałkę w gorę a tu nic, sprawdzam inne możliwe klawisze a tu nic, idę w lewo, wychodzę poza prostokąt, a kwadrat wisi w powietrzu, lol XivroX wspomniał o grawitacji, ale tu nawet podskoczyć się nie da!!! Jeszcze przez chwile myślałem, że może coś jest z moim kompem nie tak, w końcu to gm6, wyłączyłem samą grę chcąc zobaczyć kod i wtedy już nie miałem wątpliwości. Klocuchy!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 co to kurna jest za gówno? jak mario? człowieku,za dużo się najarałeś *o ile w ogóle jarałeś bo skoro masz 9 lat to pewnie tylko tak sobie piszesz a ocenka oczywiście 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Konopie Są Dla Ludzi Przykro mi, ale nie dla ciebie. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopie Są Dla Ludzi Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Cześć wszystkim, Właśnie wziąłem się za pisanie silnika z grawitacją, lekką fizyką i elemantami przygodówki. Mam nadzieję, że wiarygodnie napisałem tego posta. Więc oczekujcie na kawał solidnej roboty już w tym miesiącu. Dzięki serdeczne i pozdrawiam gml-owców. Cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 NIE! Nie pisz już żadnego przykładu. Weź lepiej poczytaj dokumentację i FAQ. I poucz się trochę GM'a, a potem dopiero pisz przykłady. Nie ma sensu zaśmiecać forum. I na przyszłość: Nie pytaj się drobika, czy przykład jest dobry, czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Chłopie takie coś to może nawet zrobić ktoś co siedzi w gmie 4 dni!!! Nie ma grawitacji, to nie jest chodzenie jak ala mario tylko jak ala każda platformówka. Na pocieszenie nie dam ci -1/5. Ps. Na przyszłość nie rób już takich przykładów bo tylko obciążasz gmclan :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 @UP: No właśnie. Lepiej załóż swoją stronkę "www.przykłady-Konopie są dla Ludzi.pl" Tam sobie możesz śmiecić ile chcesz :P I nie obrażaj MARIA! Nie jesteś godzien robić przykładów "a'la mario"! Enjoy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Cześć wszystkim, Właśnie wziąłem się za pisanie silnika z grawitacją, lekką fizyką i elemantami przygodówki. Mam nadzieję, że wiarygodnie napisałem tego posta. Więc oczekujcie na kawał solidnej roboty już w tym miesiącu. Dzięki serdeczne i pozdrawiam gml-owców. Cya Nie wiem czy wiesz, ale Mario to platformówka, pozatym nie wiem co to znaczy lekka fizyka :| nie jesteś wiarygodny, ale jeśli naprawdę się postarasz (być może przejdziesz z klocków na kod) to go tu nie dawaj tylko pożądnie ulepsz, bo chodzenie, skakanie, grawitacja i 'lekka fizyka' to nie jest duży problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 bo chodzenie, skakanie, grawitacja i 'lekka fizyka' to nie jest duży problem tymbardziej że to wszystko można znaleźć w faq ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RD6 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 chodzenie w lewo i prawo jest cool! <_< Ale takie coś to każdy potrafi! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 temat schodzi na spam. zamykam bo nic konstruktywnego z tego nie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi