Dziab Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 nie. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 szkoda ze Pani Kontekstowa nie ma nic do powiedzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ma, ma. * Ustawianie świateł Warszawa. Regulacja świateł mijania w samochodach, godz 6-22 sob:8-16 www.ursmasz.pl/strona.php?3117 * Darmowy MMO Czy jesteś prawdziwym wojownikiem? Pokaż teraz, co potrafisz! www.metin2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 heh, zapomnailem ze moj AdBlock zakleil Pani Kontekstowej usta ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Zawsze możesz ją odblokować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sz. P. Kontekstowa spamuje, wlep jej warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sz. P. Kontekstowa spamuje, wlep jej warna. Ona przynajmniej robi to właściwie i z umiarem ;p nie to co niektórzy userzy tegoż forum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ona przynajmniej robi to właściwie i z umiarem ;p nie to co niektórzy userzy tegoż forum xD Sprytna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Proszę o podanie prawdziwych danych osobowych Pani Kontekstowej z powodu takiego, że mój kolega przeczytał reklamę gry Metin 2 promowaną przez nią i przez to spalił sobie włosy i urwał uszy. Prosze o ten namiar w celu wyprowadzenia sprawy w sądzie........ :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Śmianie się ze swojego kawału robi robi robi robi robi robi robi rob rob rob rob rob ro ro ro ro rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *BUM!* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Purepain Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Sz. P. Kontekstowa spamuje, wlep jej warna. Ej no odczepcie się od Pani Kontekstowej, ona jedyna z tego sztywnego forum "pokazuje swe wdzięki" . :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 POWTÓRZYĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 4 Stycznia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie wieżę :o . Jak to zrobiłeś, gdzie na to się klika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 I teraz nie wiem czy to co powiedziałeś jest specjalnie.... To wyżej to fake, każdy to potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Morrowind, nie jesteśmy ze Star Treka, potrafimy strzelać laserami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 @Morrowind: Nie kłam! Ja nie potrafię :o Że też jeszcze jej nie zbanowali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Morrowind, wiem, że fake, ale gdzie to kliknąć trzeba, żeby się pokazało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 TUTAJ BYŁA MOJA ODPOWIEDŹ ALE WEDŁUG PENTALA JEST NIEŚMIESZNA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Emo(t)ikonki już nie są trendy, nie wiem czy zauważyliście ale ja ostatnio ich nie używam, wyłączam po prostu. Aha i gdzie moje maniery: ADIMN U'RE THE BEST! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Japanstache, nieśmieszne. Morrowind, czyli śmiejesz się ze mnie, bo sam nie wiesz, gdzie to trzeba nacisnąć? Ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Wpisujesz tam u góry w adresie https://forum.gmclan.org/topsecret/p23&...y=#6584=81023?2 EDIT: Ups! Już nie działa ten adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pental, masz dziwne poczucie humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dzięki ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Japan, ta 'kobieta' w worku w twojej sygnaturce to ta gejsza z wąsem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Pental, (tu wstawić jakiś męski porozumiewawczy uśmiech z reklamy piwa) Tak, chodzę do niej na terapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ...japońska ;) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 W sumie to nigdy nie widziałem afrykańskich ani eskimoskich gejsz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Ja widzialem Meksykanskie ! Sa gorace i napalone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 mienso wołowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi