Totaller Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Róbmy zakłady! Ile czasu minie, zanim temat zostanie zamknięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totaller Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Niby czemu :( ? dziadekklops zamknął poprzednie rozmowy niekontrolowane, ale go już nie ma, chcemy se spokojnie pogadać... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Chęci to jedno, a realia to drugie. Prędzej czy później rozmowa upadnie tak nisko, że zamkną. Ale można próbować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Na pewno nie zamknął on niego bez żadnego potwierdzenia zdania z innymi modami :) PS Mój nick zostanie tam na zawsze :D Jestem sławny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Ciekawe ile nas będzie na GMC podczas nowego roku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totaller Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Lubię kiszone :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 polecam smażone ogórki, daje przepis. 2 ogórki kiszone olej kroimy ogórek na kostki i pitrasimy na patelni aż się przyrumieni. Naprawdę dobre rly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zbyt trudne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totaller Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Za ...31min... nowy rok! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 nie wiem z czego się cieszycie: to jeden rok bliżej do końca naszego żywota ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Jeden rok bliżej końca świata ^_^ PS: Nie wierzę że taki czysto prowokacyjny temat przeżył już ponad godzinę... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 ja się nie cieszę, ja się nie smucę ja to wszystko mam w ..... gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Tak BTW to już chyba 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Do nowego roku pozostało ...525566... minut :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 już -3600 minut sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 sorry ale minęło 70 minut a nie 3600 :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No i już nowy rok. Teraz trzeba napisać dwa wypracowania, przeczytać romeo i julię i nauczyć się 200 stron na sprawdzian. A no tak, przecież ja się nie uczę 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Webzir, to w której ty klasie jesteś? Ja Romka i Julkę w pierwszej miałam. : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dobra, do póki rozmowa nie zejdzie na zaden totalnie glupi temat, czy wyzwiska lub obrazanie, to postaram sie aby temat nie zostal zamkniety (w sumie gdzies musicie sie "wyzyc") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 :) nawet nie wiesz co zaczołeś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 JESTEM MURZYN NA CZARNYM TLE RAZ POKAŻĘ ZĘBY, A RAZ NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 dajcie mi wody dobrzy ludzie narodu pięknego i wspaniałego, dajcie, a zostanie wam to wynagrodzone hojnie i kolorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój kolega wymiotował u mnie dwa razy po jednym szampanie. Rano zdążył jeszcze pawnąć na peronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Mój kolega wymiotował u mnie dwa razy po jednym szampanie. Rano zdążył jeszcze pawnąć na peronie. Łap póki ciepłe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Webzir, to w której ty klasie jesteś? Ja Romka i Julkę w pierwszej miałam. : O W drugiej. Za to krzyżaków (których i tak nie czytałem - znudziło się po 10 stronie) miałem w pierwszej. Nasza nauczycielka sobie przestawia lektury jak jej się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Krzyżaków też w pierwszej miałam. Też nie przeczytałam, podobnie, jak żadnej innej lektury. 3- ze sprawdzianu dostałam, o ile dobrze pamiętam.^-^ I to nie tylko dlatego, że temat brzmiał `Zbyszko na dyskotece w Warszawie`, serioserio. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Give me sandwich, please! PS. Fajny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 <He gives him sandwich> Najedz się do syta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Ohnoez! Nie wiesz, że sandvich jest bardziej pożywny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi