megaman Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jak zrobić celownik w grze internetowej żeby był dla obydwu graczy bo jak zrobiłem celownik to steruje on dwoma graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 nie wiemy. satysfakcjonuje Cię taka odpowiedz? jest tak samo rozbudowana jak Twój temat. i tak samo jak my możesz kupe z niej wywnioskować... nie czytamy Ci myślach i nie wiemy o co Ci dokładnie chodzi. Nie znamy sposobu którym robisz ten celownik więc jak mamy Ci pomóc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megaman Opublikowano 30 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Przykład Celowink zrobiłem z tego przykładu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jestem pełen podziwu, jeśli masz do kompa podłączone dwie działające na raz myszki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zrób drugi celownik sterowany klawiaturą, lub znajdź jakiegoś DLL-a, który wspomaga joypady z manipulatorami analogowymi (ostatnio został dodany news z linkiem do strony z różnymi DLL-ami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jemu chyba chodzi o grę internetową... ( ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 jakoś nam tego nie napisał.... patrz mój pierwsze post w tym topicu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi