Assassin Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 fajna historia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 A byłeś już na imprezie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 poczekaj za tydzien lolik :P ja tak wracalem do domu na krotki rekawek, ludzie oczy na mnie wieksze robili niz lemury, mi bylo cieplo, pluca odezwaly sie po tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 poczekaj za tydzien lolik :P ja tak wracalem do domu na krotki rekawek, ludzie oczy na mnie wieksze robili niz lemury, mi bylo cieplo, pluca odezwaly sie po tygodniu ja tam się staram hartować, zawsze jak na przerwach kumple na fajkę na dwór wychodzą to ja też idę(nie palę z nimi, żeby nie było) :D i stoję na tej piździawie. Ostatnio u nas tak zimno było że mi łańcuszki od nieśmiertelników zamarzły :D nie wiem jakim cudem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Człowieku, ale ty się wszystkim chwalisz... Chcesz jakiś prestiż zdobyć w ten sposób? A u mnie znowu zasypało i autobusy odwołują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Teraz przez 15 lat powinny być zimy chłodniejsze, a przez kolejne 15 lat cieplejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja tam się staram hartować, zawsze jak na przerwach kumple na fajkę na dwór wychodzą to ja też idę(nie palę z nimi, żeby nie było) :D i stoję na tej piździawie. Ostatnio u nas tak zimno było że mi łańcuszki od nieśmiertelników zamarzły :D nie wiem jakim cudem Odpowiedzialność zbiorowa wg. prawa Polskiego. Fajna lektura, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 kumple na fajkę na dwór wychodzą to ja też idę(nie palę z nimi, żeby nie było) Nosisz wlasna butle z tlenem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 pewnie że tak ; ) dzisiaj idąc do szkoły przebijałem się przez poł metrowe zaspy. A teraz informacja dla tych co lubią święta. W tym roku święta mają być w końcu białe. Aż do przesady ma być -30 stopni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Temat do góry, bo znowu stał się aktualny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Cały dzień co jakiś czas wywala mi prąd. Ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 To przez Japonię. Twój prąd leci do biednych dzieci bez prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Cholera, znowu te pieprzone smarkacze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ha! U mnie są przerwy w internecie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ha! To dobrze?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi