PsichiX Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ale ludzie, my tu mówimy o konfrontacji z kobietą... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Z uwagi na charakterystykę forum, trochę wam pomogę: Kobieta – określenie osobnika płci żeńskiej z rodzaju Homo. Kobieta różni się od mężczyzny budową morfologiczną i anatomiczną. Kobieta jest zdolna do rozrodu przez cały rok, co wyróżnia ją spośród większości samic ssaków. Dziękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pental: sądząc po twoim wieku to jeszcze nmie skończyłeś podstawowki... a u mnie w szkole jeśli ktoś Cie wkurza to idziesz z nim na tak zwaną "palarnię" i bijesz sie z nim :) znam to dobrze xDTak bardzo wszystkich wkurzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Cóż za prymitywne metody rozwiązywania konfliktów. :< I później się dziwimy, że userzy są tacy, a nie inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 @Up: Bo niedorozwinięte dzieci na wszystko reagują agresją, zwłaszcza jeśli są wysokie/napakowane. Wtedy szpanują, bo nikt im nic nie zrobi, poza kuratorem ofc. JESZCZE gorzej, jeśli rodzice zażarcie takie dziecko bronią. Wtedy mamy gwarantowaną "zepsutą" istotę. Ja zawsze unikałem bijatyk i dobrze na tym wyszedłem: nie mam ani jednego wroga w miejscowości i w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Bo niedorozwinięte dzieci na wszystko reagują agresją, zwłaszcza jeśli są wysokie Ktoś tu ma metr pięćdziesiąt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ktoś tu ma metr pięćdziesiąt:)Ech, no i co? Jakoś z tym żyję. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ale ludzie, my tu mówimy o konfrontacji z kobietą... -.- No i? Ona ma bezkarnie naruszać nietykalność fizyczną :> ? Mówię, lekko w czuły punkt witalny, przemoc nie duża a poskutkuje ;p . Co innego jakby tylko były chamskie odzywki, to wtedy słownie, ale tak ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ranmus: Nie, oni mnie wkurzają... Matthew: heh nie jestem ani wysoki, ani napakowany xD a bić sie praktycznie nie bije bo ja nigdy nie zaczynam :P jestem spokojny jak baranek :twisted: ja tylko przychodzę i obserwuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 @Japan: Nie jestem aż tak niski :D ok. 168m, choć teraz mam może 170m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A ja jestem za wysoki i to jest głupie:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 A czemu dziecko neo ? Co ma szczypanie wspólnego z neo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 @Japan: Nie jestem aż tak niski :D ok. 168m, choć teraz mam może 170m. Ou men, skąd się biorą takie stusiedemdziesięciometrowe Matthewy? A na te zaczepki zdecydowanie zbędna jest przemoc. Wystarczy zalotnie się uśmiechnąć, zatrzepotać rzęskami i powiedzieć "nie ma szans, skarbie". I cała szkoła daje ci spokój ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 @Up: Bo niedorozwinięte dzieci na wszystko reagują agresją, zwłaszcza jeśli są wysokie/napakowane. Wtedy szpanują, bo nikt im nic nie zrobi, poza kuratorem ofc. JESZCZE gorzej, jeśli rodzice zażarcie takie dziecko bronią. Wtedy mamy gwarantowaną "zepsutą" istotę. Ja zawsze unikałem bijatyk i dobrze na tym wyszedłem: nie mam ani jednego wroga w miejscowości i w szkole. Dokładnie tak ! Ja również unikam bijatyk sądzę że to po prostu głupota. I ja też nie mam wrogów w szkole i na podwórku (choć kiedyś było ich sporo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 A ja jestem za wysoki i to jest głupie:( Lol, ale mi nie chodziło o każdą wysoką osobę :) Chodziło mi o megalomańskie dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Małe dzieci są często groźniejsze od dużych dzieci ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Trzeba nie być facetem, żeby nie poradzić sobie z czymś takim i pytać na forum. Propsy autorowi tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @Fallord: To idź na forumowisko, będziesz mógł dawać o wiele więcej propsów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @Marmot: Ale co to ma do tematu ? :huh: Denerwuje mnie fakt, że koleś sam sobie nie może poradzić ze swoimi problemami w realnym życiu, tylko musi pytać na forum jak poradzić ze swoją koleżanką... (Chyba coś gramatycznie pokręciłem :x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nic nie ma do tematu :) . Po prostu, takich ludzi jest pełno, a że Lolik jest pierwszym takowym na GMCLAN, to co poradzić. Na popularniejszych forach jest pełno takich xd . Jakby nie patrzeć Twoje posty też się mijają z tematem, bo on chciał pomocy a nie komentowania jego zachowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Ja jestem moderatorem ? :huh: warnuj, banuj, kasuj i co tam jeszcze dusza zapragnie, lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Tak się czasem zastanawiam...czy wy tak piszecie z jakiejś potrzeby poinformowania nas o czymś czy po prostu na serio tego nie wiecie? jak byś nie wiedział co z taką zrobić -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Nikas kontra reszta świata kontra TeoTN czy wy tak piszecie z jakiejś potrzeby poinformowania Ty jesteś pierwszy do informowania nas szczegółami z Twojego życia osobistego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 do lolika: jeśli ta dziewczyna cie wkurza to strzel ją w jape PS: nie testowałem i nie zamierzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Po co w japę. Zbyt brutalnie i mało skutecznie. Lepiej jest uderzać w odpowiedni punkt witalny, który spowoduje to co chcemy spowodować, np. z płaskiego w ucho jak trafisz to dana osoba nie wie przez chwilę co się w okół niej dzieje :) . A jak chce się strzelać w japę, to też trza wiedzieć gdzie i jak, ale dobre miejsce to nie jest, bo potem ślady zostają :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zacytuje PsichiXa. Ale ludzie, my tu mówimy o konfrontacji z kobietą... -.- Wy damscy bokserzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 @Marmot : Ja zawsze byłem dobry w taką grę. Podawało się sobie ręce, a drugimi wolnymi się naparzało w ręke rywala. Zawsze ładnie siadało i wygrywałem ;d A potem ręce piekły jak cholera ;[ @Poxipol : płaski w ucho nie wydaje się zbyt brutalny, ale moge sie mylic ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 płaski w ucho nie wydaje się zbyt brutalny Obyś się w przyszłości nie zdziwił:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 ja za bardzo wojowniczy nie jestem, ale wiem, ze solidny kopniak w piszczel działa :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Skręć jej rękę i nogę, wyrwij włosy z korzeniami, zedrzyj skórę z całego ciała, a potem polej to co zostało wodą utlenioną, denaturatem, spirytusem i posyp dla aromatu solą. Jeśli ktoś jest brutalny, to jeszcze może jej język na tarkę. A teraz ta właściwa część: Co wy mu proponujecie!? Niech jej namela do jamy ustnej kiedy będzie się śmiała i gwarantowane milczenie. A jeśli chodzi o ataki fizyczne - zjedz śledzie, popij to sfermentowaną śmietanką i zjedz dwa kilo czosnku. Jak podejdzie to chuchnij jej* Dobra, na serio: Ignorowanie albo jak już mówiłem - klasowe "zamknij się!" * - gorzej jeśli ona taki zapach lubi, cóż, udanego ojcostwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi