kranu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 cześć mam taki problem bo wyslalem psp z tylnim nowym zakupionym panelem i z pszedni m tez wyslalem ja do serwisu bo w tylnim panelu jak wykrencalem śróbki zeby zdjonc pszedniom obódowe uwalilem przez pszypadek tak podstawke co czyma sróbki no dobra wyslalem to psp do tego serwisu czekalem 7 dni i dzis wlasnie mi przyszla konsolka otwieram paczke wiedz moaj konsolke pienknie zlozona i wogule ale bylo troche brudu pod obudowa i zaczełem rozkręcać psp pierwsza srubka z boku poszla bez problemu ale te srubki były jakes inne druga lewej strony poszla bez probalemu i tez byla jakas wieksza i dziwna i u gory jak ta z lewej strony juz nie chciala isc odkrecilem ja bo czułem ze jósz jest odkrencona ale nie chial wypaśc noto zaczełem odkrecać z prawej strony puściły oby dwie na dolel i na gurze ale tez nie chciały wypaśc wiec pociongłem lekko za obudowe i ja sciongłem ta jedan srubka z lewej wpadała z psp ale te z prawej cały czas były w psp i nie mogłem je wyciongnac prubowalem na wszystkie sposoby ale nic tylko je obrobilem i wogule te śrubki były wieksze i grubsze i tam zaraz z lewej strony patszac z gury na psp z przodu to ta srubka z lewej u dołu koło ekranu obrobiła mi cała to ramke srebrna i utkwila w tylnie obudowie psp i ta u gory tak samo tylko ze nic mi nie obrobial ale zostala w psp tylko ze te srubki sa obrobione i nie wiem czy mi wyciongnac je z psp w tym serwiscie co mi te zle srubki dali oni mi powinni za to za placic ze zle srubki wkrecili ???? bo teraz ich nie moge wyciongnąć i nie wiem co mam robic czy naprawia mi to w tym serwisie konsolke juz wyslalem jak ktos mail podobny przypadek to prosze o pomoc czy mu to na prawili w serwisie czy jak on to zrobil z gory dzienki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Strumień świadomości, czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 hyba tarfiłes na zue foróm. To nie jest forum o PSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Tak, myślę że powinni naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Słyszałem, że prowokacje miały być trochę rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ten post złamał tyle razy regulamin, że powinieneś odgórnie dostać bana, aczkolwiek jako, że jesteś nowy na forum to cię zostawię na razie w spokoju ;P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Globi, idź stąd ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Globi, globi... A może to dziadekk? Albo Zychu? No? Jest wielu ludzi do tego zdolnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Daj spokuj, łatwo go było sprawdzić - poza tym Globiemu nigdy sie to nie znudzi :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 DZIENKUJE WSZYSTKIM ZA POMOC ALE MUWIE ŻE SZÓKAŁEM FORÓM O PSP ALE W GOGLE NIE BYLO NIC DAJCIE LINK PLISKA DERK MEXIMEL DZIENKI MSLISZ ZE PSZYJMOM TO DOBŻE CZEKAM NAPIRZE WAM JAK PSZYJDZIE ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A jednak globi... Ale dobrze chociaż, że nie napisał czegoś w stylu "a kto to jest ten globi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kranu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 DOBŻE ZE PSZYPOMNIALES KTO TO GLOBI BO JA NIEWIEM :(:(:(:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Czytaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=453 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi