Jakim Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Miko Bomber - gra stworzona na Batlię na CP. O co chodzi? Jest to klon Bombermana. Celem głównym jest oczywiście zbicie wszystkich bloków. Gra ze screenem znajduje się na tej oto stronie: http://jakim.ovh.org/gry.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Grałem w to trochę z bratem i najgorsze jest to że: -wrogowie mogą przechodzić przez bomby -tylko jeden rodzaj wrogów -można mieć tylko 1 bombę Ocena: 4/6 A tak wogóle to jak można włączyć planszę? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 A tak wogóle to jak można włączyć planszę? :huh:<{POST_SNAPBACK}> Hmmm, dorobię to w najnowszej wersji, ponieważ gra była robiona na szybko (Batalia na CP). Pozostaje Ci tylko podmienianie nazw plików na odpowiednio: level1.lev, itd. :(. PS. Nie wiedziałem, że wrogowie nie mogą przechodzić przez bomby - naprawię to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 PS. Nie wiedziałem, że wrogowie nie mogą przechodzić przez bomby - naprawię to. Przecież napisałem że mogą. W większości pożądnych boombermanów nie mogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi