mallo Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Chcę zrobić doomclona w gamemakerze ale nie wiem jak zrobić broń atakującą z bliska... A w ogóle czy ktoś ma kurs robienia gier fpp (fps) do game makera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 A moze lepiej zacząc od podstaw? Albo chociaz potrudzic sie i poszukac, pełno tematow na temat strzelania jest, https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...e=%2Bstrzelanie @ jakis przykład chyba jest http://www.yoyogames.com/make/tutorials zobacz ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A moze lepiej zacząc od podstaw? Albo chociaz potrudzic sie i poszukac, pełno tematow na temat strzelania jest. Ale ja mówię o broni walącej a nie strzelającej. Poza tym, mam już ten tutorial ale ja potrzebuje jego przetłumaczenie na polski. A ja pewnie zaraz napiszę lubię placki. Opcja Edytuj się kłania. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 To ściągnij sobie przykład z YoYo Games, ten co ci Hunter podał i zamień sprite shotguna na animację walenia nożem, usuń kody strzelania i wstaw, że jeśli animacja ma colision z wrogiem, to wróg się zamienia w deada. Nie wiem, czy o to chodziło, ale nie sprecyzowałeś pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Lol broń waląca a nie strzelająca niby jaka jest różnica? Jeżeli już to atak kolbą broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Lubię placki. A żeby nie było od tematu to wiem jak zrobić sshotguna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 o co chodzi z tym "lubie placki he? a moze chodzi Ci o bron typu nóż albo coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ja też lubię placki, a się nie chwalę <_< Mi się wydaje, że on chce walenie kolą broni. TRak jak jest w większości ger tego typu (czyt. strzelanek fpp ew. fps). off: zjadłbym sobie placka E: z owocami, pycha! :blush: E2: @up Nóż kłuje, albo siecze, ale nie wali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi