Lord Marcelot Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam, Przedstawiam wam przykład wykonany w 100% przeze mnie pokazujący jak zrobić profile w folderach (chyba inaczej się nie da :P). Link: Profile Z komentarzami: Profile 2 Credits: Niewymagane Jeżeli znajdziecie błędy napiszcie to w poście. Dziękuje i pozdrawiam MartinO.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ch3mical Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Przykład fajny, może mi się przyda podczas tworzenia Syberiana :) 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja ci mogę napisać system profili bez folderów(zapis w jednym pliku) :P Ale przykład git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Dobry przykład, raczej nie wykorzystam ale komus na pewno sie przyda, 4+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitero Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Przykład bardzo fajny 4/5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Przykład zajeb.... a dam -5/5 :P Może go wykorzystam :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W pierwszym poście dostępna wersja z komentarzami kodu. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 trochę liche rozwiązanie z tymi folderami.. :( skoro już masz te foldery to czy nie fajniej by było zamiast wczytywać profile z pliku to załadować je na podstawie istniejących tam folderów? zawyżone 3 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No takie pewnie 4/5 jak dla mnie ponieważ przykład jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Fajne! Dobre, ale jak już niektórzy się wypowiadali o tych folderach... Może weź zrób v2 z plikami ;P ale na razie 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Mogę spróbować tylko... nie za bardzo wiem jak ma to działać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 w jednym pliku np ini zrób: [profil1] profil="jacek" kasa=199 [profil2] itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 16 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ale taki system w jednym pliku uniemożliwia zapisanie gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 saves/[NAZWAPROFILU][NUMERSAVE'A].sav ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Trochę to biedne, zrób aby nie odczytywało profili z pliku, po to są foldery, aby nie bawić się w pliki. Zrób, żeby wyszukiwało foldery. Poza tym to tylko tworzenie folderów bez żadnej zawartości, weź to rozbuduj trochę bo tak to nie widzę zastosowania w tym. 3/5 (+1 za pomysł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 a od czego są sekcje? btw każdy profil może mieć swój inny plik ini :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi