Jalbum Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Dobra... juz koniec zabawy z tym fake kontem. To ja, Japanstache. Stworzylem sobie to konto dla jaj, zeby zobaczyc jak zareagujecie. :D Przynajmniej dostarczylem wielu ludziom okazji do smiechu. Dlaczego pisze bez polskich znakow - bo bramka proxy ktorej uzywam cos chrzani z kodowaniem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Dopiero teraz, mam ochotę zapierdzielić głową o ścianę. DZAPAŚ TY Ka erVVo :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Lubie cie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Niestety nie mam wystarczających uprawnień żeby dawać bany, więc dostajesz blokadę konta na 11 (słownie: jedenaście) lat. Możesz wrócić jak tylko odbębnisz karę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 hahahaha, rozwalioles mnie tym tekstem Maximal :D nie lepiej bylo czekac na BorkA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 o lol, jak miło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 To naprawdę Żapan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komurka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To naprawdę Żapan? Nie, tylko na niby. Christ Illusion ! oO~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dobra, koniec zabawy. Jestem Ranmus, nie banujcie mnie proszeeeeeeee!!!!!!!1111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Czesc to ja bigshark :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Cześć mali i słodcy chłopcy to ja Shotacat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi