Japanstache Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Wasze pomysły na fabułę/rozgrywkę których nigdy nie wykorzystaliście. Ewentualnie ciekawe smaczki, rozwiązania czy minigierki które można wykorzystać w innych produkcjach. Po śmierci rodziców w pożarze domu, sierota zostaje chłopcem-pochodnią w cyrku. Biegamy stojąc w płomieniu by mieć gotówkę na leczenie oparzeń trzeciego stopnia. Fotorealistyczna grafika oparzeń. W kolejnych poziomach skakanie przez płonące obręcze, nad dołami z wężami itepe. Podstarzały facet by uratować swoją żonę porwaną przez wietnamskich terrorystów wyjeżdża do dżungli gdzie dostaje się do niewoli. By się wykupić i uratować żonę musi walczyć z tygrysami w bambusowych klatkach. Uświadamia sobie, że żona to gruba świnia, ucieka z azjatką. Happy end. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ludzie wyginęli oprócz ciebie. Żyj. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Kiedyś chciałem zrobic taką gre, gdzie było sie zwykłym żołnierzem i po kolei awansowało się na coraz wyższe stanowiska, aż w końcu miałeś takie wpływy że można wyło wyleciec w kosmos i rozpocząc walke z innymi ( kosmitami ). Wiadomo, marzenia ściętej głowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jestes polakiem, i musisz zabijac rosjanow ktozy probuja zakrecic twoj dostep do ropy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Strzelanka z widokiem platformowym w której prędkośc rozgrywki zależna jest od szybkości muzyki, którą wcześniej gracz załadował ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 0o0 Lenin fajna gierka by była :D, a wiem, że byś taką zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Cały świat - z wyjątkiem pomieszczenia, w którym właśnie przebywałeś - przestał w jednej chwili istnieć. Przeżyj jak najdłużej (a więc zadbaj o jedzenie, picie, sen), wykorzystując tylko to, co akurat znajdowało się w pomieszczeniu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 a wiem, że byś taką zrobił Nie bardzo;/ Ale zagrac to z chęcią bym zagrał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Jestes zegarkiem, i chodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Kleju :D to byłby hit! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 at Klej Ale tylko gdyby to była gra sieciowa, chodzenie w pojedynkę nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 post delete by lionx Guzik mnie obchodzi, że nie stosujesz interpunkcji. Warn, bo to jest tragedia... gnysek @gnysek To nie czytaj przecież nie przykładam ci pistoletu to głowy i nie każe ci tego czytać nie nie stosuje interpunkcji bo mam takie widzimisię po prostu nie umiem ale od dziś nie będę dawał już dużych tekstów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 A jest tam sidequest: odnalezienie zaginionej interpunkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Niestety nie stosuje interpunkcji <3 jak ktoś chce może poprawić i wysłać mi (to poprawie) lub tu zamieścić ale to już w waszym zakresie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 :3 Gra o całującym pokemony LionXie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Gra o całującym pokemony LionXie :) Pika pika! ciu? wole digimony a zwłaszcza renamon'ke :cat: XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ja chciałem zrobić grę piłkarską, ale ci od Sensible Soccer zabrali mi pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Też chciałem zrobic taką piłke. Nawet zacząłem ale narazie mam pewne problemy :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 wole digimony a zwłaszcza renamon'ke Renamon sux. Kyubimon, Guil/Growl/Wargrowl-mon i Megagargomon rox. Ja zamierzałem zrobić strzelankę jak Quake III Arena, ale z większą ilością elementów zręcznościowych i taktycznych. 3D niezbyt mi idzie (do tego GM!!!) , a 2D... nie chciało mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Ale zagrac to z chęcią bym zagrałWyszło takich kilka, ale chyba tylko na PS2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Renamon sux. Kyubimon, Guil/Growl/Wargrowl-mon i Megagargomon rox. Chyba nie zajarzyłeś o co kaman :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Chyba nie zajarzyłeś o co kaman O_O ... Co? Aha, już wiem XD A teraz te wszystkie pomysły do worka na kartofle i na ten konkurs z newsów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 A teraz te wszystkie pomysły do worka na kartofle i na ten konkurs z newsów Nie no jeszcze nie, niech zbierze się troszku więcej pomysłów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 a ja mam pomysl, cos jak dance, ale zamiast tanczyc, sluchasz "terrible" (kude, polski wracaj!) piosenkarza i musisz wytrzymac jak najdluzej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jesteś dziadkiemkleofasem i Ranmus Cię goni, uciekaj zbieraj bonusy, omijaj przeszkody, aby Ranma Cię nie dogonił :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 @Up - Nie. Dziadkak juz mam po tad gra logiczna Wkrec zarowke, uzywajac 5 docentow i stolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Grudnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Gra nielogiczna: Uciekaj bo inaczej dogonią Cię niezapłacone podatki uczłowieczone w formie długopisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Wiedziałem, że ten temat skończy się na nieśmiesznych pomysłach. Ja chyba miałem więcej zaczętych projektów, niż pomysłów, ale moim zdaniem ciekawa była strategia side view, w której nie wysyłamy jednostek, żeby rozbijały się o bazę wroga, tylko tworzymy pięcioosobowe oddziały ( max 9 na mapie) i wykonujemy nimi sporo akcji na mapie, takich jak plądrowanie domów czy fortyfikowanie się w okopach. Do wyboru było sporo jednostek, gra miała utrzymywać się w realiach pierwszej wojny światowe, ale po woli zacząłem od tego odbiegać i nagle poczułem ogromne lenistwo. Szkoda, że projekt szybciutko upadł i nie wiem jak się za to teraz zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 @UP Haha :D Taki sam pomysł miałem jakiś czas temu, tylko rysować nie umiem xD. Może rozszerzysz nieco opis konceptu ;>? Ale tak na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja chciałem zrobić grę piłkarską, ale ci od Sensible Soccer zabrali mi pomysł. A ja chciałem stworzyć GTA tylko Rockstar mi pomysł ukradło. ;) A tak na poważnie to chciałem stworzyć coś w stylu właśnie GTA tylko że by były przepisy ruchu drogowego i w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi