Hobik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jak zrobić proste menu w grze ?? proszę o przykład albo dokładne wytłumaczenie bo jestem cienki :) i najlepiej jeszcze jak by się w menu wybierało autko jakim się jeździ bo robię gre wyścigową. 2.Chcę zrobić misję polegającą na dojechaniu z punktu A do B to hyba niebędzie aż takie trudne proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Proste menu - MENU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 A trochę trudniejsze jest w artukułach napisane przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 A co z tym dojazdem z A do B na czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Twierdzenie pitagorasa się kłania i wzór na prędkość z fizyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jak to potrafisz to opisz mi to trohe jaśniej jestem początkujący a jak niepotrafisz to niepisz!!!! nadal proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Twierdzenie pitagorasa się kłania i wzór na prędkość z fizyki To akurat jest czysta matematyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 prędkość=czas/droga Tak chyba najprościej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 To proponuję zrobić tak: predkosc=czas/odleglosc; move_towards_point(polozenie_x_punktu_docelowego,polozenie_y_punktu_docelowego,predkosc); Oczywiście CZAS zamieniasz na ilość stepów, a odległość na ilość pixeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 a gdzie ma to napisać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 W obiekcie który ma się poruszać, w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi