fervi (Skovv) Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witajcie! Chciałbym napisać prostego bota do NavyFielda w GM, chodzi o to, żeby klikał gdzieś losowo co 10 sekund, jest to gra fullscreenowa, więc dlatego losowo ;] Ma ktoś taki przykład? fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opisz dokładniej co chcesz zrobić bo na razie zrozumiałem z tego tyle że bot ma klikać myszką w losowe miejsce na ekranie ale to głupie i nigdzie nie znajdzie zastosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jest wojna, statek będzie płynął, a bot będzie klikał w losowe miejsce za pomocą PPM, a statek będzie tam płynął, jest niestety Anti-AFK System i trza sobie radzić Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Czyli coś takiego jak gra w statki, że jest na tury i jak jest tura przeciwnika to wybiera(klika) se w losowe miejsce na planszy? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie ... http://images.google.pl/images?q=navyfield...sa=N&tab=wi Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 głupie. Weź się bardziej sprecyzuj. Statek ma płynąc do losowego miejsca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 jejuś nienawidze takiej grafiki w grach blee.. Pewnie chodzi mu o nabijanie "skilla pływania" ala' Voyage Century że im wiecej jest na morzu tym ma costam lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 fervi jak mamy Ci pomóc skoro nie wiemy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja chyba rozumiem, on chce stworzyć bota który klika myszą PPM bele gdzie po ekranie żeby mu statek ( postać ) się poruszała. " Bot " nie w sensie AI kompa tylko w sensie cheata do gry onlinowej. EDIT: Widziałem gdzieś dll do GM który pozwalał zasymulować klikanie myszą ale nie pamiętam jak się nazywa. EDIT2: no i niestety nie znajdę a szukałem pół h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 mouse_dll.dll zaraz zapodam linka ;) http://www.g-flash.gmzone.fr/GM%20extentio...r/mouse_dll.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dobre nawet lepszy niż ten który wcześniej widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 to teraz tylko losuj tą pozycję :P x random( 1024 ) y random( 768 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi