Hobik Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Szukam przykładu z GTA czyli wchodzenie do auta i wychodzenie i wsiadanie do innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Może to? http://gamezone.gamescouts.se/Files/Gta-example.zip Akurat mam taki przykład u siebie, ale tylko na GM5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Przykład jest dobry bo hyba na klockach nieda się tak zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Teraz dopier się zczaiłem że jak się wejdzie do auta to nieidzie z niego wyjść a więz jest to zły przykład hyba że idzie tylko niewiem jak opisz plissss i podajccie inny przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 22 Grudnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 dobra http://rapidshare.de/files/9617768/GTA.gmd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 NO wygląda dobrze tylko że neidziała przy włączaniu wyskakuje error prubowałem otworzyć darmową wersją gm 5 i niezarejestrowaną wersja GM 6.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jaka jest treść błędu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobik Opublikowano 23 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Długo niemiałem neta i zaczołołem robic moją gre na tym pierwszym przykładzie ale dzięki za dobre chęci :) Teraz mam mały p[roblem w tym pierwszym bo tam jest jedno autko idzie do niego wejść i wyść z niego ale ja chcę mieć kilka aut i tak też zrobiłem ale jak wchodzę do jednego z aut to się robi tak jak bym sterował wszystkimi równocześnie :( Czy mugłby ktoś dodac do tego przykładu pierwszego drugie autko i to załatwić bardzobym o to prosił I mam tam jeszcze taki problem bo chcę wykasować to gówno jak włączam ten przykład to się wyświetlają jakieś pierdołu napisy na niebiesdko z czrnym tłem jest tam link itp... jak się tego pozbyć to jest przy starcie przy wyjściu i jak się wychodzi z auta :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Aby usunąć początkowe info w obj_player/create usuń show_info() Usunąć link można usuwająć z objektu obj_car even Game End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 a jak zrobić żeby jak kogoś zastrzelisz albo zajedziesz to cię policja goni i jak cię złapie restartuję gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 no zaprogramować to za pomocą if i else. Gry za ciebie nikt nie stworzy. Poczytaj lepiej helpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ale dokładniej chodzi mi oto jak zrobić żeby policja mnie goniła bo nie umiem zrobić żeby za mną jechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 ale dokładniej chodzi mi oto jak zrobić żeby policja mnie goniła bo nie umiem zrobić żeby za mną jechała <{POST_SNAPBACK}> Proszę Bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simonell Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 a jak zrobić żeby wchodzić do wszystkich samochodów Tymon: Skasowałem dwa ostanie posty. Tomalas@ Tobie nikt nie odmawia pomocy więc ty też nie powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Tymon@ sorki, ale jak prosi co chwila żeby coś zrobić za niego.No ale dobra ja od niedawna na forum więc nie będę się wymądrzał :D Simonell@ w czym dokładnie problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi