getStringFromObject Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Proszę czcionkę w jednym obrazku. To znaczy, ze prosze zeby każda literka była w osobnym kwadraciku o równych wymiarach. Kiedyś coś takiego znalazłem na necie, ale teraz jakos nie umiem tego znaleźć powtórnie. Nie musi byc na jutro :P. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Ale jaką czcionkę, o czym Ty piszesz wogle? :o Napisz, czego potrzebujesz, a nie " Dajta czcionkę, może byc na jutro, tylko w jednym obrazku" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 wejdź w Dysk C - Windows - Fonts i otwórz dwu krotnie jakąś czcionkę, wyskoczy ci taki obrazek jakiego szukasz zrób ss i git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Listopada 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 niekoniecznie, czasem wyskakują teksty typu "zażółć gęślą jaźń" czy "jackdaws love my big sphinx of quartz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 No nie do końca, te literki sa ciasno upakowane, i nie da rady je podzielic na rowne kawalki, tak zeby w kazdym byla jedna literka. To musi być tak ułożony obrazek żebym ja mógł go sobie podzielić np. 7x6 i miał pewność że w każdym takim kawałku jest dokładnie jedna cała litera. Jestem pewien że ktoś tutaj wie gdzie znaleźć albo ma w posiadaniu taki obrazek. A tak btw. to weź lenin najpierw przeczytaj post ze trzy razy i jak już będziesz miał pewność że zrozumiałeś to wtedy dopiero zabieraj się za szukanie klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 http://www.algonet.se/~guld1/freefont.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getStringFromObject Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Wielkie dzięki, dokłądnie o to mi chodziło :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi