Marmot Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 @Fallord: Jeżeli w MMORPG grasz dla klimatu gry itp. to expienie nie jest wymagane. Ja jak grałem w Lineage2 to większość czasu spędzałem na zwiedzaniu lokacji, bo gra ma prześwietny klimat <3 . Zawsze możesz wykonywać questy - dostajesz wtedy expa za robienie czegoś co nie jest bezsensownym, ciągłym wybijaniem potworów, co moim zdaniem jest dużo ciekawsze, a expa więcej zarobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Powtarzam... Warrock- warty uwagi FPS... i uwaga: tylko 300 mega(ok.). Dodam jeszcze pozycje Rakion'a. Nie wiem do jakiego gatunku to zaliczyć... powiedzmy że fps w walce bezpośredniej + zręcznościówka, czyli tak jakby masakra bronią białą. (oj... duża masakra, duża) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 300mb + dzień ściągania uaktualnień. Na dodatek same hacki na polskich serwach. No i w ogóle niewymagająca gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Słowa "ciekawy" i "MMO" obok siebie? W ogóle w jednym zdaniu? To się nie mieści w moim światopoglądzie. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Maksiu, chodź na Kingdom of Loathing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traped Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Almora Online. Postaw se serva i se graj ile se chcesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dobra więc może inaczej, jest jakaś gra w której nie ma typowego grindu (chodzi szczególnie o ciągle i nudne expienie). Gra gdzie można ścinać drzewa, kopać jakieś skałki, rozpalać ogniska - podobnie jak w runescape. znam tylko jedną - Voyage Century Online, żadnej więcej gry nie znam, więc pytam się czy ktoś z Was zna jakieś =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 WoW ;] można np. potańczyć ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 O właśnie, przypomniało mi się: Eternal Lands! - ma wszystko czego fallord wymaga pomijając ścinanie drzew. Tam aby nauczyć się czegoś, czytasz książki które musisz zakupić... Początkujący gracze aby zarobić, zbierają surowce - jest tego sporo, mogą to być jakieś rośliny czy rudy po kamienie szlachetne... potem to sprzedają rzemieślnikom(bardziej doświadczonym graczom którzy się czytali dużo książek :P ) ci zaś robią z tego interes ponieważ wykonują biżuterie, mikstury, zbroje, czy broń(zależy w czym się dana osoba specjalizuje)... potem to wszystko sprzedają i się to wszystko gdzieś rozsiewa po graczach. Można być też wojownikiem.. tu zaś gra jest bardziej ciekawa. Aby zarobić, idziesz polować na jakieś zwierzęta (króliki, bobry, wężę czy tygryski) lub jeśli wolisz powalczyć "na serio" to możesz się zapuścić w głębsze części świata i popolować na mityczne stworki.. mogą to być chodzące trupy, gobliny, chimery i inne dziwadła. Z nich zaś możesz pozyskać dziwne i wyjątkowo poszukiwane przedmioty na które rzuci się każdy rozsądny rzemieślnik(może z takich rzeczy zrobić niezłe cacko) ze względu na to iż sam smoka nie zabije lecz zatrudnia jakiegoś rambo. Każdy gracz się na wzajem uzupełnia, więc jeśli ma się zamiar zostać mocnym graczem to rola samotnika nie wchodzi w rolę. Dobrze jest też czasami zebrać paru graczy i zrobić z nimi interes... np. jeden poluje, zdobywa skórę, daje to drugiemu, ten zaś wykonuje tandetne spodenki, potem to idzie do trzeciego który to wszystko opyla noobom po "okazyjnej" cenie. :P Ahh.. te czasy... chyba sobie znów w to zagram... :D Jak ktoś zacznie w to grać, to niech poinformuje na PW to może się zgadamy. Co do informacji technicznych programu to tak: Waży tylko 40 mega, a na dodatek jest multiplatformowy. ^^ (Coś się rozpisałem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Powyższy post przypominał mi o Dofusie. Można być farmerem, piekarzem, krawcem i takimi różnymi, walka jest upodobniona do tej z "Final Fantasy Tactics", czy "Battle Ogre". Jednak bez zakupionego płatnego konta można tylko dać swojej ślince pocieknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam :P Niechcę zakładać nowego tematu więc tu zapytam się czy znacie jakiś MMO (tylko nie via www) na linuxa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam :P Niechcę zakładać nowego tematu więc tu zapytam się czy znacie jakiś MMO (tylko nie via www) na linuxa ? tabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dobra więc może inaczej, jest jakaś gra w której nie ma typowego grindu (chodzi szczególnie o ciągle i nudne expienie). Gra gdzie można ścinać drzewa, kopać jakieś skałki, rozpalać ogniska - podobnie jak w runescape. znam tylko jedną - Voyage Century Online, żadnej więcej gry nie znam, więc pytam się czy ktoś z Was zna jakieś =o ultima online forevah! jedyny mmorpg w którym nie byłem wojownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Nakyls: Co do informacji technicznych programu to tak: Waży tylko 40 mega, a na dodatek jest multiplatformowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 @KubaGM Twój Opis Eternal Land mnie zachwycił i mam ochotę w to grać! :D Oprócz tego polecam Power Soccer, Jak Fifa tylko że MMO i przez przeglądarke!!! 3D łądna grafika! Są levele masa polaków a do gry potrzebna java i wyłączony w trakcie gry firewall :D polecam! Premium tylko 9zł na miesiac a wtedy można edytować logo drużyny, grać w lidze, ma sie niebieski nick, można grać w pucharach, można kupować sprzęt zawodnikom itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Kuba - napisz do mnie na gadu, właśnie zaczynam, a raczej już kończę (lol) ściągać klienta gry. GG - 10232809 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Za ten Toutorial powinno sie chyba dostac nagrode a ja nic nie dostaje.. klikam caly czas more potem reward on mowi ze nagroda za toutorial jest miecz i zbroja a potem sie zegna a w ekwpipnku pustka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Dobra więc może inaczej, jest jakaś gra w której nie ma typowego grindu (chodzi szczególnie o ciągle i nudne expienie). Gra gdzie można ścinać drzewa, kopać jakieś skałki, rozpalać ogniska - podobnie jak w runescape. znam tylko jedną - Voyage Century Online, żadnej więcej gry nie znam, więc pytam się czy ktoś z Was zna jakieś =o Ultima online. Ścinasz drzewa by zrobić skrzynkę, w której chowasz swoje krzesła, po czym tworzysz zamek i klucz szczelnie ją zamykając. klient ~700 mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ale ultima jest płatna :) my mówimy o mmo bez abonamentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Farkraj są jeszcze serwery prywatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Grałem w ultimę i mi się ######ście podobała - tylko nie mogę dorwać nigdzie klienta + na każdym serwerze jest po 20 osób, a ja pierdzielę granie z 20 osobami rozsianymi po całej mapie. Any ideas/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Kup i graj na oficjalnym serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi