Grabarz Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam. Chciałbym się zapytać czy znacie jakieś fajne gry (które się szybko nie nudzą) java o rozdzielczości 128x160 (np na Nokie 5200). Nie proszę o linki, wystarczą nazwy :). Za pomoc dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jeżeli nie prosisz o linki to po co taka nazwa "Darmowe gry java" ... ? Nie ma darmowych gier java, a jak juz jakieś są to bardzo "suabe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Nie ma darmowych gier java Pewny jesteś? Ja wiem że są strony z darmowymi grami java ale ja się pytam czy jakieś polecacie :). Każdą grę java można ściągnąć za darmo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Na twoją rozdzielczość polecam tylko i wyłącznie emulator gameboya (Meboy), a i tak mam wątpliwości, czy będzie u ciebie dobrze chodził. 128*160 to fatalna rozdzielczość do gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Ufff takich odpowiedzi się nie spodziewałem ;D. Ale znalazłem dosyć ciekawe forum http://www.c-gsm.pl/viewforum.php?f=56&sid=efcc9892362f22c8c3193f5bb566cec3, może tam coś ciekawego będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 gamejump.com Złamałem założenie tematu, ale trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 za dawanie linków chyba nic nie grozi?; ) www.java4siemens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ekhm... on chyba chciał tytuły a nie linki ;p ? Ja od siebie mogę polecić takie tytuły jak Zuma, Super Jewel Quest, Super Real Tennis i Silent Hill. Bez problemu je znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jedna fajna stronka grami Java, jak chcesz: Siemensjava http://siemensjava.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis2 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Need For Speed: Undercover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Need For Speed: Undercover To mi na pewno na darmową grę java nie wygląda -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jest taka strona taka co Tuxman podał, jednak są cwani, gry Gameloftu, Breakpointu itp. są tam tylko tylko dla V.I.P. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jest taka strona taka co Tuxman podał, jednak są cwani, gry Gameloftu, Breakpointu itp. są tam tylko tylko dla V.I.P. :] Bo gry Gameloft zazwyczaj są robione komercyjnie, a ściąganie ich za darmo jest nielegalne ;[. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 centrumse.pl se-center.info :/ Macie i się cieszcie. A gry polecam teraz Race Driver : Grid (na nowsze telefony które wytrzymują grafikę 3d), PES 09 (możliwość grania przez BT) Worms 3D (też BT) i SumeaSkiJump (fajna gra). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 MAGNETIC YOE :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 a ściąganie ich za darmo jest nielegalne ; A inni producenci robiący bardzo ciekawe gry, to robią za friko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A inni producenci robiący bardzo ciekawe gry, to robią za friko ? To już zależy od producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 centrumse.pl se-center.info to jest forum raczej o SE a nie o grach -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Dzięki za linki i nazwy :] a ściąganie ich za darmo jest nielegalne ;[. A kto mi to sprawdzi? Nawet jak je zainstaluje to kto mi sprawdzi czy ja za gierkę zapłaciłem czy nie? EDIT: ...przydała by się jakaś fajna ściganka...:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 przydała by się jakaś fajna ściganka Podobno Asphalt 4 jest niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jak zamówisz grę z gazety, itp. to zapłacisz. A jak zainstalujesz sciągając nielegalnie to nie zapłacisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 centrumse.pl se-center.info to jest forum raczej o SE a nie o grach -.- bass pajacu są działy z multimediami. Gry, tapety, motywy itp. Nie opowiadaj bajek aż nie sprawdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Marrac pajacu tam są gry na Sony Ericssona nie na Nokie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Marrac pajacu tam są gry na Sony Ericssona nie na Nokie.... Co jak co ale Grabarz nie napisał jaki ma telefon tylko porównał rozdzielczość 128x160 do Nokii omg. :=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 kto mi sprawdzi czy ja za gierkę zapłaciłem czy nie? Kto sprawdzi ? Jak już złapie policja i te inne sprawy, to jasna sprawa, ze sprawdzi operator synu, operator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Kto sprawdzi ? Jak już złapie policja i te inne sprawy, to jasna sprawa, ze sprawdzi operator synu, operator. Nie zgodzę się Fallordzie. No bo w sumie praktycznie jak to sprawdzi? Nie wiem, wygrzebie jakieś tajne dane z pliku jar? Poza tym, kto by sobie zawracał głowę sprawdzaniem każdej osoby w mieście czy ma legalne gry na telefonie... @Bassmaster: Nie ma różnicy czy Nokia czy SE. Ta sama machina javy :P Zależy tylko od rozdzielczości. Z resztą jak masz 128x160 możesz odpalać gry z innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Większość ludzi, którzy sobie spiracą gry, to trzymają w nazwach plików rzeczy typu "(Hacked by ktośtam)", "www.adresjakistam.com" czy tym podobne, więc skapnięcie się nie jest trudne. @g-Enjoy: nie do końca racja, bo są różnice w specyfikacjach tego, co Java na konkretnym telefonie oferuje, oraz układ klawiatury w komórce jest inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 @g-Enjoy: nie do końca racja, bo są różnice w specyfikacjach tego, co Java na konkretnym telefonie oferuje, oraz układ klawiatury w komórce jest inny. No fakt, jest CLDC i CDC. Telefony typu W200i stoją na CLDC te z wyższej półki już na CDC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Co wy ludzie piszecie :P mnóstwo jest ciekawych gier na 128x160 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi