Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Zna ktoś jakieś dobre riposty na odzywki typu "twoja stara", "twój stary"? Jak ktoś wyzywa moich rodziców to po prostu wkurzam sie maksymalnie, i takiego kogoś uderzyłbym po twarzy, ale wiecie, szkoła, rodzice, dyrektor. Szukam ripost, o! Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 No co taka jedna dziewczyna z mojej klasy powiedziała do mnie : "twoja stara to *****" To ją za szyje jednak się nie dała i jej powiedziałem : "Twoja stara robi w burdelu i jest ***** Warn za słownictwo. Woock Boże, po co jest funkcja spoiler, nie powiniem się wtrącać, ale dwa warny to za dużo, apropo kogo z gmc tym obraziłem?? Chyba ta dziewczyna nie jest użytkowniczką gmc -.-. Bass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Na "twoja stara" odpowiadasz "twoja stara" - cała filozofia, choć ja miałem to szczęście palnąć coś takiego do wrażliwego na to kolesia (oczywiście sprał mnie za to), więc trzeba uważać. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Według mnie to jest dziecinnne : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 riposty które skutkują zawsze i wszędzie: 1# '**********' lub '***********' - klasyk 2#' '******* sie' - równie klasyczne, ale nie tak fajnie brzmiące jak typ nr 1 przetestowane przez miliony ludzi, skuteczność przeważnie 100% szczególnie w dyskusji na żywo. polecam :thumbsup: Pilnuj się. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Według mnie to jest dziecinnne : / Ale mimo wszystko daje rezultaty. Jak chcesz inteligentniejszych ripost, to poczekaj na "elitę" (chodzi mi o adminów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 zapraszam na http://www.twojstary.info/ tam znajdziesz riposty do wyboru do koloru na temat "twojej starej" O, albo tu http://maxhumor.pl/teksty/Twoja_Stara-84.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 2#' '******* sie' - równie klasyczne, ale nie tak fajnie brzmiące jak typ nr 1 Można jeszcze dodać "na ryj". W ogóle teksty o twojej starej są tak ********* jak bassmaster i jego riposta: No co taka jedna dziewczyna z mojej klasy powiedziała do mnie : "twoja stara to *****" To ją za szyje jednak się nie dała i jej powiedziałem : "Twoja stara robi w burdelu i jest ***** Idź pan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Lol, wpieprz temu kto do Ciebie to gada i już. Taki mocny na forum jesteś w to w realu powinieneś też dać rady innym 8D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Tak, tylko że moją szkoła jest tak debilna, że co drugi zaraz poleciał by do dyrektora. Chyba zacznę korzystać ze sposobu mojego kolegi: "Idź stąd suko" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Chyba zacznę korzystać ze sposobu mojego kolegi: "Idź stąd suko"no ale czy to nie jest jakieś takie słabe, dupne i 'wogle'? w tej ripoście nie czuć że masz owłosione jaja tylko że je golisz, no i takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 dobry sposób to jedna przypadkowa sztuka w ryj lub w splot nikt sie nie skapnie ;\ u nas tak jest ze nawet jak jest jakas bojka to nikt nie sypie -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Dzięki cenzurom genialny post kamrata stracił sens :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 njalepiej to sam pojdz do dyrektora, i beda mieli po "zembach" :) najlepszy ripost na swiecie, gdy ktos tobie powie "twoja stara...": "You pervert, (zrob przerwe ale nie pozwol mu odpowiedziec) ouuuuuuuuuuuuu!" gosciu padl ze smiechu to ja go ze schodów zepchnąłem :), niestety nic mu sie nie stalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 njalepiej to sam pojdz do dyrektora, i beda mieli po "zembach" smile.gif STFU A warna może chcesz kolego? Yoda Nie, dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Według mnie ten temat to jedna totalna porażka. Nie potrafisz sobie z takimi poradzić? olej... znudzą się i przestaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 http://www.e-lama.pl/artykuly/3240/Twoja-S...odstawowkowych/ http://e-lama.pl/artykuly/3425/Wal-sie-w-a...wowkowych-cz-2/ Myślałem, że jesteś mądrzejszy, Harv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 O, wiedziałem że moderatorzy są mądrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 @Harv: Olej to, albo jeśli jesteś bardzo wytrzymały psychicznie - śmiej się razem z innymi. Jeśli potrafisz zachowywać się dziecinnie - zatkaj uszy XD Ja zazwyczaj odpowiadam "Tak...", "Jasne...", "A ja Mateusz, miło mi", "Przepraszam, nie dosłyszałem imienia", albo coś co jest najbardziej wkurzające, czyli "Naprawdę?", "Oszukujesz!", "Żartujesz!", "Serio?". Mów to głośniej niż ktoś, kto cię obraża i wtedy gwarantowana eksplozja gniewu. Można też w ostateczności: "Słyszałem, że jesteś pół-sierotą. Mi też zdechł pies." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Raz wpadła mi do głowy taka "riposta": Atak: "Twoja stara ....." Obrona: "Moja mama nie żyje. Umarła na raka... nie powinieneś się z tego śmiać" (mówiąc poważnym, i przygnębionym głosem) po czym się odwróciłem. Zadziałało..., kolesia po chwili poniosło sumienie i przepraszał, a ja sobie jaja z niego robiłem. Czyli jak widać, nie trzeba od razu kierować obelg do drugiego. Jak ktoś jest głupi, to łatwo go można zrobić w konia. Oczywiście moja "stara" żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 No to żart stulecia, Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 albo: "idź se mojego kota przejechał traktor :((( nie potrafie sie juz zaspokoić" KubaGM dziękuje za oklaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Nie wiem jak wy, ale ja na jakieś "twoja stara" to się śmieje, i rzucam inne "twoja stara" ;p . Po co brać dosłownie to, jak i tak to zawsze prawie dla żartu jest xd . I to jest chyba najlepsze co można wymyśleć na "twoją starą" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 ja z twojej starej sie smialem jak pierwszy raz te teksty uslyszalem. Teraz juz mnie juz tak nie smieszy, ale jest taki jeden koles u nas :). Jak stoimy np. na podworku, to kto by nie przeszedl to wreszczy : "twoja stara jest taka stara ze jest starą mojej starej" i inne. Teksty sa srednie, ale ta jego smialosc mnie rozbraja. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 U mnie w szatni od W-Fu zawsze musi polecieć pięćset "twoich starych" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Ja jak mi kolega jeździ po rodzinie mówię mu że tak dużo je że jego matka musi na ulicy pod latarnią dorabiać aby żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 "Twoja stara przeszła Silent Hunter wpław" ololol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A jak ktoś nie grał w Silent Hunter?... To i tak się śmieje. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi